Sziasztok! Még új vagyok a fórumon.Lenne pár kérdésem a tapasztalt motortulajokhoz.
Nemrég sikerült vennem egy 2003-as CBR 600 F4i-t.Nincs közép sztender rajta.Lehet rá utólag szerelni?
Motoremelőt csináltatok hozzá a későbbiekben.Az első villában nem látok emelőszemnek csavarhelyet.Azt hogy lehet megoldani ?
Hátul nincs azt tudom, oda a gumis kell ami az egész lengőkart emeli.
Bukógombát szeretnék rá venni, de tanácstalan vagyok, hogy milyen típust.
Bocs a sok láma kérdésért. Köszi a segítséget
Koszi!
Az alvazszambol vagy a motorkodbol meg lehet allapitani, hogy 2007-es gyartasu? Vagy, mivel befejeodott ugymond a euro 3 miatt a gyartas a fennmaradt vazakat es motorokat osszerkatak es eladtak 2007-ben?
A masina koporsójába az erősödő konkurencia mellett házon belül a 2001-ben kiadott FS változat verte be az első szeget, a sírját a 2003-as, „kompromisszummentes” RR típus ásta meg, majd az Európában 2007-ben hatályba lépő Euro 3-as kibocsátási normák temették el végleg.
Sziasztok! Erdeklodnek, hogy lehet megallapitani, hogy a f4i alvazszamarol, hogy az 2007-es evjaratu? Motorkodja? Az csak egy helyen van? Koszi elore is!
Nemrég sikerült vennem egy 2003-as CBR 600 F4i-t.Nincs közép sztender rajta.Lehet rá utólag szerelni?
Motoremelőt csináltatok hozzá a későbbiekben.Az első villában nem látok emelőszemnek csavarhelyet.Azt hogy lehet megoldani ?
Hátul nincs azt tudom, oda a gumis kell ami az egész lengőkart emeli.
Bukógombát szeretnék rá venni, de tanácstalan vagyok, hogy milyen típust.
Bocs a sok láma kérdésért. Köszi a segítséget
Koszi a valaszokat!
Az alvazszambol vagy a motorkodbol meg lehet allapitani, hogy 2007-es gyartasu? Vagy, mivel befejeodott ugymond a euro 3 miatt a gyartas a fennmaradt vazakat es motorokat osszerkatak es eladtak 2007-ben?
Gyartasi eve? 2007 nem?