A régibe csináltass egy menetes hüvelyt és hozzávaló tengelyt. A régi feszítónek a háza maradhat. Ismerős esztergályos a jó mert viszed magaddal a cuccot arról látja a hossz méretet.
üdv mindenkinek,szeretnék az f2 esembe egy manuális láncfeszitöt,de ebayen csak amerikából rendelhetöt találtam de postával mire ideér a12eft ára duplája 25 eft lenne.nincs e valakinek esetleg egy pc25 manuális feszitö?? ,esetleg meg tudná mérni a pontos méreteit,és esztergályossal csináltatnék.köszönöm elöre is.
Valaki ismer Budapesten szerelőt, aki ért CBR-hez és nem kell rá szeptemberig várni? Semmi különös nem lenne, csak egy szelephézagot nézetnék, de mivel szeretem a gépet, nem akarom kontár kezére adni. Köszi!
http://www.chaparral-racing.co...
én ezt raktam bele és menet közben is felpörgött a moci ha kicsit odahúztam neli,szóval csúszott mert nem mentem úgy :)
simán leszedtem a szerszám nélkül,visszatettem a 4 csavart a nyomólap nélkül a rugókkal meghúztam így feszítette az egészet és légkulcsa letekertem a csavart,
Mióta nálam van 1.-ben erős gázra egyet csúszik.A többi fokozatra és normál gázadásra nem.Most olajat cserélnék így leengedtem és ránéztem a lamellákra.
Viszont mind szervíz limiten belül van.Továbbra sem tudom mitől csúszik meg az említett körülményre.
Lehet köze ahhoz hogy minimum 2 évet állt?
No mindegy beszerzek egy adag lamellát meg valami center holder nevű szerszámot amit a manual ír.És folytatom.
Bontódik!!
20/223-1420
Lusta vagyok guglizni ezért tőletek kérdem Hol a legolcsóbb a láncszett? Mostanában cserélt valaki?
Most total megy bele.
http://www.olajsziget.hu/websh...
én ezt raktam bele és menet közben is felpörgött a moci ha kicsit odahúztam neli,szóval csúszott mert nem mentem úgy :)
Bár még azt kell kiötölni mitől csúszik.
Viszont mind szervíz limiten belül van.Továbbra sem tudom mitől csúszik meg az említett körülményre.
Lehet köze ahhoz hogy minimum 2 évet állt?
No mindegy beszerzek egy adag lamellát meg valami center holder nevű szerszámot amit a manual ír.És folytatom.