Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem az én motorom, csak találtam egy videót a youtube-on. Az enyémben azért több a km, és szivatóval melegítem. :) De ha kell majd fel veszem én is az enyén is ugyan így kattog csak még halkabb valamivel.
F1 31000 km? Vagy mart atfordult az óra? Megmondom mi a baja az hogy hidegen pörgeted :-D
Rengeteg üzenet, kérdés jön még mindig, az időponttal, helyszínnel kapcsolatban..
Tehát:
III. A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulás és rendezvény
Időpont: 2017.06.17.
Gyülekező 9:00 - 11:00
Indulás: 12:00
Helyszín : Off Road Motors Lehotay Kft.
2510 Dorog, Esztergomi út 125.
Három parkoló lesz kijelölve a motorosoknak, mindhárom parkoló leszalagozva, jelölve. A parkolást a polgárőrség irányítja majd. A regisztráció az üzletben történik (a matrica megvásárlása, -2.000 Ft- és egy nyilatkozat kitöltése), kérünk Titeket, aki még nem regisztrált, tíz óráig érkezzen meg az üzlethez. Aki már vett matricát, fél 11-ig érjen ide, ha lehet.. Itt az üzletnél lesz már kilenc órától büfé, zene, nem fogunk unatkozni!
11:30-kor beöltözés motoros felszerelésbe, és a polgárőrség irányításával a három parkolóból a motorosokat egy helyre tereljük, egy adott parkolóba sorakoztatjuk fel és ebből a parkolóból lesz az indulás délben.
A rendőrség alapfeladatként látja el a menet kíséretét, elöl és hátul zárják és kísérik a sort.
Először Dorogon teszünk egy kört ; Köztársaság út, Baross lakótelep, Gorkij utca, majd Bécsi úton a körforgalomig, onnan az Esztergomi úton elmegyünk az üzlet előtt.
Bemegyünk Esztergomba, végig a városközponton át, felmegyünk a Bazilikáig, ahol a főútról jobbra letérve a Basa utcán, Bánfi Lukács úton át, Kölcsey Ferenc utcán keresztül eljutunk a Petőfi Sándor utcáig, ami a kórházhoz vezet.
Ahogy minden évben, idén is minden Motoros Angyal tesz egy tiszteletkört a kórház udvarán, ahol a kórház vezetőség több tagja is vár majd minket.
Esztergomból Sárisáp felé vesszük az irányt.
Sárisápon, a kultúrház udvarán lesz idén is a rendezvény. Érkezést követően, Szabó József plébános Úr megáldja a motorosokat, majd meghívunk minden Motoros Angyalt egy ebédre. Kettőkor már kezd a Rockousticum, négykor a Jatagán, majd este hattól az ABS zenekar lép fel. Közben vetélkedők, hastánc bemutató, gyerek motoros bemutató / előadás zajlik a háttérben, valamint a Vöröskereszt délután kettő és hat óra között vár minden kedves véradót a kultúrházban.
Közben párakapu, ugrálóvár, büfé áll folyamatosan rendelkezésünkre. Azért az ugrálóvárat a gyerekeknek szánjuk.. kérünk minden kedves motoros angyalt, hogy kerüljék el messzire... :)
A program este nyolc óráig tart.
Kérünk tisztelettel Titeket, osszátok meg ezt a kiírást, hogy minél több motoroshoz eljusson ! Hálás köszönetünk érte !
Valamint szeretnénk megköszönni a rengeteg segítséget és pozitív visszajelzést ! Felemelő érzés.. !
Mert a Motorosok igenis lehetnek Angyalok !!!
te ezt a hangot nem a bal oldatról hallod jobban ha rajta ülsz?
http://youtu.be/65S7Kx_aGqs?t=4m47s
Időzítve küldöm, itt ki hallatszik. Ez a kis kopogó hang, ami gázadásra gyorsabb lesz. Már annyira furdal a kíváncsiság, hogy mi lehet ez, mert nem igazán tudta eddig meg mondani senki, de engem idegesít, hogy valami esetleg kopik, vagy el állítódik a szelephézag vagy én nem is tudom mire kéne gondolnom.
srácok van itt valaki aki vágja f2 elektronikáját?kábelkorbáccsal szeretnék beindítani egy blokkot de nem jövök rá mit kell rövidre zárni stb,,,
elég szar időt jósol,de lehet,merre lesz?
Strzoli nem jössz szombaton? Esztergomba lesz motoros osszerofenes!!
Nem lehet véletlenül ,hogy más zörög a blokkban?Ha a szelephézag,megy el akkor nem csak zörög.Pl vezérmű lánc feszesége jó?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek a következőkben:
Már másfél éve megvan a PC23-mas 600F-em, viszont van egy olyan idegesítő problémám, hogy szelep hézag után pár ezer kilóméterrel elkezd megint egyre hangosabb lenni. Tavaly kb 4500km-t mentem vele, akkor már elég nagy szelep hangja volt, most szelephézag óta nagyjából 2500-2600km telt el, de megint elkezdett hangosodni. A másik meg annyi, hogy elég gyakran nagyobb fordulaton nehezen veszi a kettest. Valaki tapasztalt már efféle dolgokat F1-en? Mi lehet a problémák oka?
Nem szívesen adnám el, inkább meg csináltatnám, a télen a blokkon kívül (itt csak szelephézag, karbi szinkron) minden pöpecül meg lett csinálva, ha van rá mód ezt is megcsináltatnám.
Köszönöm a válaszokat előre is. :)
keresek ilyen vezetékeket amik a trafón vannak
Mert nekem az,hogy mentem,szépen gurultam és egyszer csak szépen dadogva leállt, mintha elfogyott volna a benzin.
Mail-be küldted el? Mert nem kaptam semmit...
Neked mi volt a jelenség?
köszi szépen.
Elküldtem.
Nekem a relé nyiffant meg nem a pumpa,így felesleges.KB ha 5 km-t ment utána visszakerült a gyári.
Sajnos nem tudom meghallgatni,mert nincs hangfal a gépemen a melóba... Ilyen egy s@r munkahelyet....
Az ár jónak tűnik,szétkapom és utána jelentkeznék ha neked is jó? Ha van Telszám és megadod annak nagyon örülnék.
Amúgy ja.Itt hallatszik talán a csattogás.

http://youtu.be/nELri_aVaGY
5000-hez mit szolsz?
És mennyiért szeretnél megválni tőle?
De gondolom mükszik nem?
Van egy vattaúj kínaim,de indításkor ketyeg mint az öngyilkos merénylő bombája,aztán szép lassan elhalgat.
Sziasztok .
F3-hoz keresnék benzin pumpát,ha valakinek van eladó vagy tud legyen olyan kedves megosztani velem.
Köszi.
Jobban fogok aludni. :-)
Nekem se volt csapon szűrő és úgy dugult el hogy nem folyt benzin pedig csap ki volt nyitva, kimostam kifujattam tette szurot csapra meg karbi elé azóta faxa!!
EZ a gyönyörű motor egy egész évig állt? Pfff, micsoda pazarlás