Nekem is tetszik pl a 650-es sv mint v2-es! Jó gép szerintem csak azt hallotam ha szabályosan akkarsz vele mennni olyan 40 körül akkor nagyon ráz a vas, de nem ez az okka h nem sv-t akkarok. Kicsit jobban tetszenek a sor4-ek!
Szerencsére nekem már megvan a nagyomm vas itt áll kint a garázsba Nekem nagyon bejön a V2 Mellesleg ha fater nekem adja a mocit akkor ő vesz valaami 600, 750 gixxert és én azt is elkérhetem néha mint most a SV-t.Na mind1 a lényeg hogy elgem megfogott a V2
A 400-as gépek is tetszenek erredetileg olyat akkartam, ahhoz alkatrészt szerezni olcson jó kis moka lenne, meg ki tudja mit csinált velük az elöző gazdáik.......
Jaja 600rr olyan 2005-töl kezdve! Ha meg van az ,,A" jogsi akkor majd komolyabban körbe nézek és biztos nem a RedBaronban veszek motort ezt meg megnézem mennyiért vennék vissza ha nagyon kevésért akkor megprobálom máshol eladni vagy magán kézbe! Valahogy csak lesz!
Csak a műszaki járt le.A töke tele van azzal hogy fizti a töménytelen biztosításokat és még nem is motorozott semmit mert elment az összes pénze.Nem is csináltatja meg a műszakit mert viszi pályára a "dögöt"
Bocs hogy olyan későn írtam csak nem engedett az oldalra
Jah haver azt mondta hogy nem lelht el úgy motorozás hogy ne legyen egy kis füst
Égette is csak kijött a szövet és megkérdezte hogy:ledurrantsam
válasz gondolom egyértelműűű
És DURRRRRRR!
Jön a rendőr hogy nem itt kéne meg stb...havernak meg egy zabszem nem fért a seggébe mert nincs semmiféle papír a motoron
Ti is?Én is egy jó ideje ma jöttem ki! De ilyet még nem tapasztaltam!2.ban gázra ugy lökte a seggét h majdnem elestem...utána már éltem de nem sokat pihentetni kell a gépet inkább leraktam
Ízlések és pofonok
Kiszemelt van-e?
600RR?
Jah haver azt mondta hogy nem lelht el úgy motorozás hogy ne legyen egy kis füst
Égette is csak kijött a szövet és megkérdezte hogy:ledurrantsam
válasz gondolom egyértelműűű
És DURRRRRRR!
Jön a rendőr hogy nem itt kéne meg stb...havernak meg egy zabszem nem fért a seggébe mert nincs semmiféle papír a motoron