Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bátraké a szerencse
Tudod miben külömbözik a politikus,a zsaru,meg a cigány?semmiban...csak 1iknke több a lovettája...
szerintem is az lesz csak nem akartam rosszat persze mert utána meg jön h rasszista az oldal meg stb...
labika ha nyerek a lottón beteszlek a parlamentbe
Akkor ülj csendben és fülelj mintha ittse lennél
a pékség az tom hol van de nem az volt majd egyszer megmutattom
amúgy az a vicc lopnak a cigányok de ismerek mást is link
Figya ne nekem mond tagja vok a jobbik magyarországért mozgalomnak csak télleg nem éri meg egy szóval nem mondtam h hagyd abba mert nem igaz de azt se mondom h igaz....nem akarok balhét magamnak mert a párt szívja meg!
a rendőrök meg basszák meg az annyukat
Mivel ütném meg?A mocskos csigánylop csal hazudik nem kap semmit én meg csak leírom az igazságos...
Persze egy szóval nem mondtam h rosszat mondasz ne érts félre....csak itt is nem tudom hány rendőr tartószkodik az oldalon és ti ütitek meg a bokátokat!
Kavarodnak a szálak!
ott a parkolonál meg még egy pékség van! Biztos jó helyen jártál?
a foci pálya melett egy kis kocsma-kájálda van! más kajálos rész nincs a közelben tudtomal!
Jaaa neem csak faternak vettem egy sötét plexit és nem bírtam ki hogy ne feszítsek benne egyet
nem tom már ahogy van a foci pálya ott álltal ellenben van egy érdekes épület van előtte egy nagyon pici parkoló is na ott
Na hol voltatok? Rengöben?
*sisak
Tuning mi az a siska
hétvégén voltam egyik taksonyi vendéglőben kajálni, gondoltam felhívlak de siettünk
nem pervolal mosva!
Olvas vissza ott már írtam h jártam Pesten a Lurdy áruházban és szerencsém volt h nem szoltam vissza nekik csak valamiért ugy éreztem nem kénne erre 5méterel arébb ott volt 3 db 100 kilos, 180 cm magas kan cigány!
szeva tom!

jézuska új siskát hozott ?
sztem dobjuk ki őket törökországba :) úgy is az alatt a 150 év alatt jött be a csírája