itt olvastam fúrumon,hogy r6 okok voltak valahol a romáknak,hátsó féket használták csak,kuplungal váltottak,mondanom se kell,hogy kanyarodtak(ellenkormányzás nélkül )
Semmi bajom nem lenne velük ha nem lenne "szinte" mindegyiknek akkora arca.Nem vagyok kopasz és nem vagyok acélbetétes, de ami késik az nem múlik
Hitler bemelegíthetett volna ezekkel is.
Haverom és osztálytársam is Kiskulacházán lakik és azt mondja tele van a település cigányokal és az Istenért sem lehetne öket ki írtani peddig szívesen elégetné öket máglyán! És akkor még az EU megtiltja a cigány kifejezés használatátt mert h mi bántjuk és kiközösitjük öket csak abba nem gondolnak bele h van okunk is!
Osztálytársam Pesten lakot egyszer a buszon ülve egy kiscigány lekapta a fejéröl a sapkát az meg utána ment majd azzon kapta magát h 10 cigány körbe állja!
Egyszer velem is kikezdet 3 ilyen kis töpörtyű Pesten a Lurdy áruházba és az volt a szerencsém h nem foglalkoztam velül mert ott volt 3 db 100 kilos, 180 cm magas kan cigány!
SAjna én cigányokkal nőttem fel (nyugi én nemvok az )Nálam jobban sztem kevés ember utálja őket.1általán nemfélek tőlük Megkell csak tanulni kezelni őket...
Persze ezcsak az itteniekre vonatkozik.Máshol nemtom... Keserves,sokáig tartó kínos rossz szenvedő halált kivánook az összes geci romának
Hát ha velem probálkozna biztos ugy elkeném a száját h 2szer is meggondolná ha tul éli h nem volt-e jobb az intézetben! Sajnos a nyugati aluljároban is van egy csapat cigány akik mássokat megvernek és elszedik az értékeiket, a rendörség meg nem tudd mit csinálni velük!
Euro-3 normát nem teljesítik hogy rohadnának meg.
Hitler bemelegíthetett volna ezekkel is.
Osztálytársam Pesten lakot egyszer a buszon ülve egy kiscigány lekapta a fejéröl a sapkát az meg utána ment majd azzon kapta magát h 10 cigány körbe állja!
Egyszer velem is kikezdet 3 ilyen kis töpörtyű Pesten a Lurdy áruházba és az volt a szerencsém h nem foglalkoztam velül mert ott volt 3 db 100 kilos, 180 cm magas kan cigány!
Persze ezcsak az itteniekre vonatkozik.Máshol nemtom... Keserves,sokáig tartó kínos rossz szenvedő halált kivánook az összes geci romának