ellenpélda mindenhol van... ehhez nem kell semmilyen származás... de az ellenpélda nem ad okot az általánosításra...
Ahogy mi sem örülünk annak, amikor pár eszement vadállat miatt az összes motorosra általánosítva mondják, hogy így bunkók, meg úgy köcsögök... nem igaz?
Remélem nem sértődtél meg a hozzászólásomon!Bolsog karácsonyt neked is meg mindenkinek és igazad van vannak kivételek sőt én is ismerek olyanokat h egész életében dolgozott!De van ellenpélda is!
Hadd gratuláljak a "szintedhez"! Kissé bicska-nyitogató, de neked ez biztos bőven elégséges... Nem ártana kicsit továbbtanulni, meg megvárni, amíg benő a fejed lágya, aztán lehet ugatni a többinek... van itt pár emberke, akikről példát vehetnél, de gondolom, ezt sem látod...
Boldog karácsonyt kívánt és elújságolta hogy megy az USA-ba hanukát ünnepelni. Ezekszerint nem keresztény a mi Gáborunk.
Ezt a sötét cigányozást hagyjátok már abba! Engem vertek már össze cigányok csak azért mert valamelyik volt barátnőjével (szintén cigány) haverkodtam, mégse cigányozok meg stb. Persze őket (mármint akik összevertek) azokat gyűlölöm, de én személy szerint nagyon sok jó arc brazilt is ismerek. Mondjuk az is hozzátartozik hogy azok nem is csorók és nem otthon punnyadva várják a segélyt. Én egyszerűen hülyén érezném magam ha azt mondanám hogy GYŰLÖLÖM A CIGÁNYOKAT mert kapásból eszembejutna egy csomó akiket a barátaimnak tudhatok.
A témához csak annyit hozzászolva: szervezni kéne egy nagy bulit a cigányoknak mindenhol hideretnénk h FREE + INGYENES ott lenne gyözike is, azt a sok cigány elmegy azt a tetőponton mikor a legtöbben vannak beküldeni a tömegbe egy robbanószerrel teli trabit és felrobbantani a sok BÜDÖS CIGÁNYT! Pusztuljon az összes geci!
ha nyerek a lottón kapsz egy r125öst arrow puffal slick guma pályaidom meg egy kis 3,5 t-ás tehetautó amivel szállíthatód majd oldalán nagyba
TUNING TRANS
kavics, homok, kő szállítás
Bocsi nincskedvem mindig ide írni hogy tisztelet a nagyon kevés kivételnek De télleg van kivétel.énis találkoztam már rendes zsaruval.Amugy nővérem is zsaru
Ahogy mi sem örülünk annak, amikor pár eszement vadállat miatt az összes motorosra általánosítva mondják, hogy így bunkók, meg úgy köcsögök... nem igaz?
na jó,győzike kicsit erős volt!
Ezt a sötét cigányozást hagyjátok már abba! Engem vertek már össze cigányok csak azért mert valamelyik volt barátnőjével (szintén cigány) haverkodtam, mégse cigányozok meg stb. Persze őket (mármint akik összevertek) azokat gyűlölöm, de én személy szerint nagyon sok jó arc brazilt is ismerek. Mondjuk az is hozzátartozik hogy azok nem is csorók és nem otthon punnyadva várják a segélyt. Én egyszerűen hülyén érezném magam ha azt mondanám hogy GYŰLÖLÖM A CIGÁNYOKAT mert kapásból eszembejutna egy csomó akiket a barátaimnak tudhatok.
Télleg miújság a barátunkal ytalimot vagy ki a fene?
hová tünt a büszkeség?
TUNING TRANS
kavics, homok, kő szállítás