száguldozó cigókról annyit hogy mi haveri társasággal westendbe voltunk és játékterem felé mentünk na ha már itt vagyunk akkor nézzünk szét. játszunk egyik géppel egyik csaj barátnőmmel mire oda jött kb egy 8-10 éves kis cigány elkezdett anyázni meg elküldött a .... na midn1 nem is ez a lnéyeg utána kért pénzt mondtuk hogy nincs meg blablabla aztán a kis szemét láda belém rúgott felrúgtam és aztán mentünk el a picsába. egy jó tanács 1 cigányt bántasz jön helyette 100
Nekem is van cigány ismerösöm és azzal sem volt semi gond vannak kivételek!
De a négerek nem hiszem h lopkodtak egyedül vagy bandában itt viszont a többség cigány azt csinálja!
És nézd meg hol tart az usa....egy lepratelet nyomor....van 1-2 fejlett terület amit mutat mindenkinek de a többsége még az itteni területtel se ér fel!Én persze nem itt beszélném meg ezeket a dolgokat ez a sportmotor.hu!
Éppen pár hete írtam le, hogy a nyáron adtam benzint egy cigányembernek, aki a gyerekével toporgott az út szélén a kiszáradt motor mellett. Kár volna azzal riposztozni,hogy tutira lopta, mert nem, vérbeli motoros volt, akinek nem állt meg senki segíteni , mert cigány. Ugyan ezt a társadalmi mókát eljátszották már az usa ,ban kb 50 éve, amikor beengedták a "niggereket" a fehérek iskoláiba, mimeg pont az ellenkező irányban haladunk a mi népes lélekszámú kisebbségünkel...
Most ti komolyan ennyire szánalmasak vagytok?Már mérkéne gázra meg gázkamrára költeni?Hülyeség!
Mikor az ávia megy fuvarér,bekell vezetni a kipuffot a rakodótérbe.így aztse lehet mondani hogy potyába megy az avia,mert megy fuvarér.Minimális pénzkidobás és hatásos.Nemkell ide gázkamra az drága...
De a négerek nem hiszem h lopkodtak egyedül vagy bandában itt viszont a többség cigány azt csinálja!
Geci cigányok!
Mikor az ávia megy fuvarér,bekell vezetni a kipuffot a rakodótérbe.így aztse lehet mondani hogy potyába megy az avia,mert megy fuvarér.Minimális pénzkidobás és hatásos.Nemkell ide gázkamra az drága...
mármint...ööö... elnézést. Romagyűlölők!