Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt az igénytelen cigányfejű kurva anyját. rohadt féreg az egész banda, ki kéne őket is irtani...
no comment!
Nesajnálj légyszíves mert azt nemszeretem
akis fasznyaló buzerant
Minket akart áttbaszni?Az első hozzászólásától kezdve tudtam hogy kamuzik Az rs topikot kezdte hülyítteni
szegény
Nagyon Zorallok
Nagyobb baj,hogy a jézuska nemhozta még meg a plexim
ajánlom is
Használjátok már az eszeteket picit, így konkrétan sohasem mondunk semmit egy csajnak. Inkább azt hmm fehérvári vagy? mit szolnál egy velenei csobbanáshoz?

így indítani, aztán érdeklődni hogy volt e már ott, és te nem tudod elképzelni a helyet, s mivel nem a szomszédba laksz, mutatna esetleg képeket róla, aztán 50% hogy rajta van, 50% hogy nem, d ezt lehetne finomítani.... ez a finom verzió.

a másik, "hmm elég sokan szoktál fényképezni magukat motorokkkal lengébb öltözetbe, és te ebbe még nem gondolkodnál, szerintem tök jó buli lenne. Biztos sikered lenne"

lehet választani, hogy átlapoltan kő, vagy konkrétan de akkor egy két lapáttal még meg kell kínálni az önbizalmát!
Végre megtaláltam amit kerestem Szóval vagy Italymot nincs amerikában vagy nem ő látható a képen amit betett magáról
Nemrajtad töltöm kiii
attól még nem rajtam kell kitölteni
Nelegyek rossz?Még karácsonyfám se volt
És olyan képed nincsen amikor a motor közelében vagy BIKINIBEN?Azt hiszem az már kapcsolodna a témához?
legalább karácsonykor ne lennétek gonoszak
a "bikiniben" szó lemaradt...
Esküszöm hülye ez a gép
Jólmondod
Esetleg
hellaaaaa
És olyan képed nincsen amikor a motor közelében vagy?Azt hiszem az már kapcsolodna a témához?
köszi
szia Döme
Szépjóreggelt
Marcs jó az új képed