Döme, Z3 szerintem rám vonatkozóan írt, legalábbis nem volt beszúrva sehol italymot hozzászólása... Olvassatok előzményeket, mert így totál káosz az egész!
Husikám, nézz már adatlapot, én már nem járok zsúrokra...
Legalább azt a laza tízest tisztelnéd, Dömének meg nem hiszem, hogy szüksége van fogadatlan prókátorokra, és nem utálom, bár ehhez neked továbbra sincs közöd...
Gondoltam h a képet nem te készíted te gyökér ha rajt vagy a képen képzeld tudom de jobb helyeken ammere mi szoktunk járkálni meg kérdezik hogy le e fotozhat - mer tudod személyi jogok... ja de hát te komoly vip vendég vagy mindenhol tudjuk hogy mindenki a szép buksidat akarja fényképezni
Döme maradj már a hamisitvány képeiddel meg a hamisitvány szövegeiddel lehet te nem is létezele csak italyamot hamisitványa vagy azért van rádkattanva.vagy lehet beprobálkozott nálad egy bulin levágtál neki egyett azt azóta utál...
Bármilyen jól is megy a céged, van egy olyan érzésem hogy jövőre se találkozunk veled és csúcs motorjaiddal egyik pályán se, és egyetlen egy olyan képet se csodálhatunk majd meg, ahol a februári USA kirándulásodon mosolyogsz mondjuk egy amcsi zsinagóga elött De ne legyen igazam... mert jó lenne jövőre pályázni veled egyet.
italymot 1 hülye! gondolkozzatok már, ha olyan jól menne a cégének nem 125ös rs-el szaladgálna hanem Ducati-val vagy esetleg MvAugustával, aláadták azt a céget de 2 hónap és az apeh sitrevágja sikkasztásér
Legalább azt a laza tízest tisztelnéd, Dömének meg nem hiszem, hogy szüksége van fogadatlan prókátorokra, és nem utálom, bár ehhez neked továbbra sincs közöd...
én meg egy nagy hamisítvány vagyok, nem is létezek. a képeik is photoshop... ez a matrix!
Egyébként szép lenne... ha így lenne...