5 fokos döntéseimel öreg ha tényleg kint lettél volna Kakucsringen akkor nem írnál ilyen hűlyeségeket , de az is elég lenne ha megnéznéd az adatlapomat! De hát néma gyereknek anya sem érti a szavát!
d eegyáltalán ki hívott ide ebbe a topicba, ezt nem teljesen világos? mi közöd a kis cbr hez, esetleg az itt jelen levőkhöz? nah minnnd1, én már rég befejeztem ezt.
hát fiacskám ha valaki szánalmas az te vagy az 5 fokos döntéseiddel meg a zűlött rocker életeddel. ezennel be is fejeztem mára. le kell könyvelnem 1-2 tételt még év végéig a cégemben.
hát nem sokkat tudtam mert a hátsó defektes lett és ugy h már a légréteg is kapott és inkább csere lett és akkor már azzonos bordázatura csak h apám szemét ne csipje annyira! amugy Rocky-t kérdezd mert neki adtam az első gumát mert annak még semi baja sem volt!
persze megtanulni jó ezzel én is probálgattam és egész jol ment is amig a gyári gumi volt rajta, de amiotta ez a mássik Koreai azotta nem nagyon hajlandó kiálni!
Sziasztok spancik...
látom találtatok rólam képeket!
Nagyon izgi. Egy a gond. a party karácsony előtt volt.
Egyébként már itthon vagyok, majd 30-án lépek szilveszterezni Koppenhágába. Egyébként a kedvenc pólóm van magamon.
Száguldozó lesz uj gép? tudod mit ajálnok? talicskát. egy 600-as gép neked túl gyors..
Rocky! Mi helyzet a vajdaságban? valami uj emo album?
d eegyáltalán ki hívott ide ebbe a topicba, ezt nem teljesen világos? mi közöd a kis cbr hez, esetleg az itt jelen levőkhöz? nah minnnd1, én már rég befejeztem ezt.
Club Gabesz
látom találtatok rólam képeket!
Nagyon izgi. Egy a gond. a party karácsony előtt volt.
Egyébként már itthon vagyok, majd 30-án lépek szilveszterezni Koppenhágába. Egyébként a kedvenc pólóm van magamon.
Száguldozó lesz uj gép? tudod mit ajálnok? talicskát. egy 600-as gép neked túl gyors..
Rocky! Mi helyzet a vajdaságban? valami uj emo album?