szerintem ezek mint extra dolgok egy gyári motornak most azt mondom h ezt is megcsinálod meg azt is meglehet csinálni...ez igaz de ez a motor alapból tudja azt!és télleg csak 300 van belőle ezért rágok be nagyon ha valaki teljesen lekopasztja és street fighterezik vele meg szét heggeszti mert ő ezt meg azt akar vele....én az életemre is többre becsülném ha lenne nekem egy!
Ezt a fényezést egy ügyes fényező összehozza. RS blokk az semmi extra,viszont,ha nem Polini akkor 160as hengert,dugót,honnan szerzel,ha tényleg csak 300 darab készült belőle?
már maga az hogy a fényezés amit mondtál....összesen 300at gyártott le belőle az aprilia....gyárilag 160as heger van rajta és ez már Rs blokkal készült ennek az utódja az Rs!
Egyszerűen az a tsílus amit képvisel az a magas szintűű teljesítmény és a maga limitált szériája...egyszerűen nekem egy álom motor és az is marad majd ha ezresem is lesz 1szer(ha megélem)nekem az életem a egy sport pro!
meg még ott van rossi agv-je is de azt nem adja pedig virágos és nekem virágos ruha mániám van...van ingem nadrágom rövid gatyám zoknim papucsom meg szinte mindenem de nem adja a virágos agv-t
ja meg majd szerez beszerzői áron egy yoshimura dobot...de azt csak majd sokáá!Szoval én nagyon jól járnék mert kapok egy motort ami kimondottan tetszik jóval áron alul egy csomo extrával!
CBR-Girl, én azzal vizsgáztam, mármint Honda Innovával!
LEgalább nem kell azzal foglakozni, hogy lefulladsz-e bármikor is, mert azzal ugyebár nem lehet lefulladni!
Nem rossz motor az, csak nézd a pozitívumait!
megyek aludni lassan majd holnap elolvasom. Érdekel
LEgalább nem kell azzal foglakozni, hogy lefulladsz-e bármikor is, mert azzal ugyebár nem lehet lefulladni!
Nem rossz motor az, csak nézd a pozitívumait!