akk megérte na jó8 mindenkinek előre is én meek alukálni:D mivel 4 órát aludtam tegnap vagyis még ma:) jóklegyetek és széles utat:)nameg persze napsütést ami itt nemvolt ma:(
pussz
amennyit akarok...de összesen lesz 600 a motor...és kapok hozzá egy lazer sisakot(fiber pro) meg azokat az extrákat amiket alapból adnia kéne...meg majd kiharcolok egy shox felsőt...
hát majd kiderül:D mik mentünk ki akk tankoltunk bele 3 lityos a tank... és csak én használom és még semmit nem ment le... de ha lemegy egy rublikát is akk szólok :Degyébként tök más... félautómata meg azon lefele van a felfele váltás:D
majd kiderül:) amúgy mentem vele és teccik:) de azért még nem pörgettem annyira nameg itt az utcába nem is lehet... rendőrbácsi itt lakik nemmessze:D vagy 5 háznyira:S ugyh még barátkozunk:) kicsit tartok azért h véletlen egugrik majd v vmi dehát csaknem:D na mind1:D a tanuló mocinál rosszabb nincs:D honda innova tyűűűű.... aki ment már olyannaal az tudja... és még csak 1x votlam rutinon:S nembaj eztis kibirom:D de basszus az a motor fél litert eszik aztmondta oktatóm.... szóval ja:D
igen épp ezt mondtam h egy sport pro-t megvennék de ezt a motort is részletre veszem...mert összesen lesz olyan 250-280ezrem max abból még jogsizni is kéne...annyiért meg nem kapok sport pro-t...
De ez újonnan kb 700 rugó,annyiért azért több mint rendbe lehet tenni egy pl Sport Pro-t.
De igazad van,ha megbízhatóságra mész,elég az ereje és teccik akkor megéri
Hasonló blokkal futnak a postások GN 125-ösei és SR 125-ösei,és 100ezret gond nélkül elmentek
pussz