XX tulajdonosok! Van egy-két enyhén sérült eredeti alkatrészem XX-hez(2004-2007), nagyon jutányos áron.Bal első idom, faridom,első sárhányó,bal tükör komlett,generátorfedél(fekete),bal hátsó lábtartókonzol,,faridom segédváz,kuplung kar,kormány súly,ha valakit érdekel üzenjen,visszahívom.Üdv Balázs
Ha valakit érdekel!(és hogy ne modjátok,hogy nem jelzem)!
A négynapos(augusztus 20-23ig) közös talizás szinhelyét,átettem Poroszlora a Tiszacampingba!Már akit érdekel!Mi a 4-nap alatt ott megtalálhatoak leszünk!Részünkröl a MAN lessz a sátrunk!De lehet bérelni is sátrat,meg bungalot,lakokocsit, mindent.
Nekünk 3,400Ft/éjszaka a MAN+3fö+ado+stb.Azaz 10.200FT-be fáj szálásilag a 4nap!
Ha valakit érdekel jelezze,hogy helyet lehessen foglalni! http://www.tiszatokemping.hu/p...
A fenti linken mindent megtudtok nézni!
ha esetleg valaki pont tetten érne egy ilyet....(csapatot)...és elragadtatná magát....
hívjon bizalommal!
hentes az eredeti szakmám....sose találják meg!
meg nekem is van törleszteni valóm.....a lakásom,-kb700.....a boltom-kb 500......úgyhogy csak rajta-rajta!
busásoknak is szivesen!
Még a gyerek sporipénzét(100-forintosok),és 7-8 DVD mesefilmjét is elvitték!Igazán a gyerekszobábol elvitt dolgok háboritottak fel!Nem igaz hogy nem látta,hogy egy gyerekszobába megy be!
Egyszerűen , csak tudom, hogy a te hátad mögött jóval több szervezői munka áll , mint mögöttem.
De hízelgésnek sem volt utolsó.... - hátha egyszer én is kapok egy mailt, vagy egy hívást egy túráról! Na ezt ne vedd komolyan , poénkodok! Még csak esélyem sincs most , hogy valahová el is tudjak menni. Ja és tudom , hogy mielőtt bekerül valaki egy ilyen "CSAPATBA" annak előbb valamit bizonyítani . tenni is kellene!
hát ilyet, nem akarok csúnyát írni, pedig tudnék:)hozzánk meg betörteka múltkor, minden aranyunkat pénzünket elvitték..., midnen kiborítva, tiszta sár minden szobák feltúrva,rohadna le a keze lába az ilyeneknek:)
Gondoltuk tegnap az asszonyal, hogy kimegyünk a telkükre egy kicsit szétnézni, megnézni a javakat erre... bazzeg! Hiányzik a ház a telekről!
Azt hitte szegénykém rossz utcába mentünk... és nem!
A bebútorozott emeletes házból semmi nem maradt! úgy kibelezték, hogy a szarufákat amik az emeletet tarották kivésték a helyéről én még ilyet nem B@sztam!
A komlpett hát tetejét, a lépcsőt az összes vasat, korlátot minedt!
Most már azt sem mondhatja az ember, hogy csak azt nem lopják el ami nincs odabetonozva, mert még azt is!
Nekem nem sürgős!