köszönöm atanácsot! valojában tölled vártam , ahogy figyelgetem ezt az xx-es oldalt. de ha már itt vagyok megkérdezném töled! szerinted mit jelent , az xx-nek egy sima natur kn légszürö mi változás észlelhetö, jobb vagy rosszab. van-e ijen tapasztalatod? megéri-e a csere. igaz öreg motoros vagyok és van ijenféle tapasztalatom , de nem xx-be . csak tavaly junius ota van.
Üllés levesz!találsz két 8-ascsavart,kitekered.Tankot finoman mig a csövek,vezetékek engedik felemeled!Tankon találsz kitámasztot,(ha nem,kitámasztod valamivel)azzal a tankot kitámasztod.Egyböl rálátsz a légszüröházra!Kb. 6-8db csillagfejü csavar tartja a tetejét.kiszeded mindet,leveszed a légszüröház fedelét,és máris elötted a légszürö!kiveszed a légszüröt,nedves rongyal kitörlöd a légszüröház belsejét(nem kifuvatni levegövel,mert belemehet a kosz a szivotorokba),és beteszed az uj légszüröt!
összeszerelés forditott sorrendbe!
Tud autó akksit is tölteni.1.2Ah-120Ah akksikhoz jó.
Bontott feszszabályzóban gondolkodjak?Remélem még akksim menthető..Holnap rákérdezek Sugo-motorra..
Vagy auto töltö?
Csereszabatos!A generátorrol még nem hallottam,hogy tönkre ment volna!mivel "olajfürdös",igy szinte tönkretehetetlen!De bármi lehet!Kérdezd meg Mörfi barátunkat!
Elég profi kis töltő,automata.Csak a motor ikonra kapcsoltam és lassan nyomja.Akár hónapokig maradhat rajta,akár a motorban is.A feszszabályzó nem csereszabatos a különböző évjáratok között?
Üllés levesz!találsz két 8-ascsavart,kitekered.Tankot finoman mig a csövek,vezetékek engedik felemeled!Tankon találsz kitámasztot,(ha nem,kitámasztod valamivel)azzal a tankot kitámasztod.Egyböl rálátsz a légszüröházra!Kb. 6-8db csillagfejü csavar tartja a tetejét.kiszeded mindet,leveszed a légszüröház fedelét,és máris elötted a légszürö!kiveszed a légszüröt,nedves rongyal kitörlöd a légszüröház belsejét(nem kifuvatni levegövel,mert belemehet a kosz a szivotorokba),és beteszed az uj légszüröt!
összeszerelés forditott sorrendbe!
XX-ES profik! egy kis segitséget szeretnék kérni valakitöl! mielött barmolásba kezdenék, szeretnék szakszerü tanácsot kérni, a légszürö kiszereléséröl!hogylehet hozzáférni könyen!
köszi: öregmotoros.
elválltatok?
Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!
Kellemes Húsvéti Ünnepet mindenkinek
Lion Dragam Neked meg sok csok innen a tavolbol, de ma mar ugyis talalkozunk
Aktuális locsoló vers:
Tüntetésen jártam,
Nagy tömeget láttam,
Nem akart oszolni,
Szabad-e locsolni
Elméletileg csak csepp töltövel lehetne tölteni!Vehetsz bontottat,de csak olyat,amit 2004-utánibol vesznek ki!Az már biztos hogy a nagyobb!
Bontott feszszabályzóban gondolkodjak?Remélem még akksim menthető..Holnap rákérdezek Sugo-motorra..
A lényeg az amperszám,és az inditoáram!
Vagy auto töltö?
Csereszabatos!A generátorrol még nem hallottam,hogy tönkre ment volna!mivel "olajfürdös",igy szinte tönkretehetetlen!De bármi lehet!Kérdezd meg Mörfi barátunkat!
Az enyémben amikor volt ugyanez az incidens,akkor egy Zx12r-ét tettük bele. azóta sincs semmi baja.
Jó volt a 250-es futam! De a nagyokat nem közvetiti semmi?
Itt elég pontosan kell mérni!
milyen töltöre tetted fel az aksit?
és drukkolj Te is a világbajnokunknak!