na jóestét.
Milka bácsi jelentem tévedtél.
megcsináltam a hütőt.(van egy kitámasztója amin állitottam,és most faszán áll!)
viszont.a kattogás megmaradt.roppant eszemmel,megállapitottam,hogy a nyakcsapágyból jön.(ez ugy derült ki,hogy fellazitottam a leszoritót,és nem kattant.aztán visszahúztam és kattant.)szerintem lehet,hogy egy kis zsir elhalkitja,mert magát a csapágyat jónak itéltem,meg te is.)
ugyhogy éljenek a csajok,meg a rock 'n roll........
Sztem nekem is ez lehetett. Érzésre olyan volt, mintha nem hajlott volna vissza a lábtartó és megemelte volna a vasat. Aztán lehet h igy volt. . .mert nincsenek benne a koptatócsavarok, a lábtartó végei meg igen elkoptak. A ringezésről szerintem elfeledkezek amig nincs pályamocim. Legyen az akármelyik ring. . .
Megérkeztem! Mociztunk egy kicsit. Éppen odaértem 2-őre, pedig!
Ketten voltunk, 1 Busa, és 1 XX. Könnyed laza guriga! Na majd legközelebb összejön!
Éljenek a rendíthetetlen statiszták!
Ilyen nagy dögökkel tempósabb pályára kell elmenni, (hungaro, pannoniaring).
Leér mindene, én is az euringen kanyargás közben csiszoltam le a bal oldali blokkfedél alját, annyira elvékonyodott, hogyha mégegyszer rádöntök elfolyik az olaj.
No meg a kitámasztó is vékony, meg a gyári dobok alja is kopik, a lábtartó koptatóiról ne is beszéljünk.
Egyszer én is majdnem elestem talán abban a jobbos kanyarban, felfeküdt a kipuff, és kereszbe csúsztam egy kicsit, de szerencsére megúsztam!
Nem ismertem meg a ruháját!
Üdv.
Zo
Mért nem az ágyad mellett?
jobb oldalidomot, azt megköszönném!
Jó éjjt!
Ki a császár?
Ki a sah?
Nagyon fasza az akváriumod kisöreg!
Milka bácsi jelentem tévedtél.
megcsináltam a hütőt.(van egy kitámasztója amin állitottam,és most faszán áll!)
viszont.a kattogás megmaradt.roppant eszemmel,megállapitottam,hogy a nyakcsapágyból jön.(ez ugy derült ki,hogy fellazitottam a leszoritót,és nem kattant.aztán visszahúztam és kattant.)szerintem lehet,hogy egy kis zsir elhalkitja,mert magát a csapágyat jónak itéltem,meg te is.)
ugyhogy éljenek a csajok,meg a rock 'n roll........
De még nem forgattuk le nélkületek!
Ketten voltunk, 1 Busa, és 1 XX. Könnyed laza guriga! Na majd legközelebb összejön!
Éljenek a rendíthetetlen statiszták!
Akkor amit megbeszéltünk,10 körül ott vagyok!
Sajnálom a csúszást!
Ilyen nagy dögökkel tempósabb pályára kell elmenni, (hungaro, pannoniaring).
Leér mindene, én is az euringen kanyargás közben csiszoltam le a bal oldali blokkfedél alját, annyira elvékonyodott, hogyha mégegyszer rádöntök elfolyik az olaj.
No meg a kitámasztó is vékony, meg a gyári dobok alja is kopik, a lábtartó koptatóiról ne is beszéljünk.
Egyszer én is majdnem elestem talán abban a jobbos kanyarban, felfeküdt a kipuff, és kereszbe csúsztam egy kicsit, de szerencsére megúsztam!
indultam osztrákiba ....
MINDENJÓT....
ez van.....
lényeg h egyben vagyunk....
üdv a svs kollegának....
Az a fő,hogy egyben vagy!Gyógyuljatok!