Egyébként tényleg próbáltam x11 csak a lábamnak nem jó egy korábbi balesetből. Az xx is már nehezen ment mert nem hajlik a jobb lábam rendesen. De kitudja az xx szerelem volt és talán lesz is. Csak az a fránya idő ne menne ilyen gyorsan felettem.
Hát Meszi ezt örömmel hallom de előre szólok hogy a malacon csak 5 sebesség van. Én még így a 3. együtt töltött év után is sorozatosan rakok neki 6.-at is de valamiért az istenért sem veszi.
Igen tudom hogy neked volt ilyen. Van a csapatunkban 2 is. Ki próbáltam és nem volt olyan rossz. Az utas lábtartót megcsináltam és most az is jó lett a páromnak. Egyébként Magyarországi gép végigvezetett szervizkönyves, 5 ezer kilométerenként végig beirva utolsó 49000 km makulátlan gép. Szinte karcmentes pedig 52000 km van benne. Aztán majd meglátjuk. Nem szokott nálam megöregedni a gép. És most már igy közel a 60 hoz kényelem mindennek előtt,.
Mészi volt ilyen motorom, ha nem a hayabusa után veszem,talán egy szezonnál többet is meg lett volna. Kurva jó motor és nagyon könnyünek érződik, nagyon erőssek a fékek, rendkivűl gazdaságos üzem keveset fogyaszt. csak azt nem szerettem ,hogy kissé sportmotoros a hangolás, viszont 7000 felett nagyon megy..
nem titkolom ,van egy Fz1-es a látomezőben, ha ugy dözt a srác eladja, és meg tudunk egyezni megveszem :)
jó motort vettél gratulálok!
robogóm meg nekem is van
Látod már a fazerért is savaznak
hát még a robesz
nem titkolom ,van egy Fz1-es a látomezőben, ha ugy dözt a srác eladja, és meg tudunk egyezni megveszem :)
jó motort vettél gratulálok!