Angliaban legalis, angol E betu megfeleloje van beleutve, az nem tudom, neked jo-e. Db killerel nem hangosabb, mint a gyari legalabbis fulre, csak melyebb a hangja.
inkább pilot road 3 v 4 illene rá, két komponensű, de szerpentinen is kifogástalan.. semmivel nem marad el egy óforszírozott szerpentinezésen a sportgumiktól, de sokkal tartósabb... nyilván ringre nem való, oda meg sport gumi kell, de közúton kifogástalan minden helyzetben
Én érzésra (Mert sosem mértem) olyan 4-5000 Km-t megyek el egy hátsóval. Mondjuk kicsit butácskán hat hogy idén már a 4. hátsó fogy Mert azért nem mentem 20.000-et idén. Mert a szezon elején kb 1000 Km alatt megettem a hátsót amit tavajról maradt a mostanit meg kb 2 hete rakattam fel. SAjnos meglehetősen soket megyek az autópályán így a fő gond az hogy a közepét hamar lezabálom. De asszem ha új gumiba feccölök akkor az egy PilotPower 3 lesz. Mert ez van most fent és ez most valami rohdt jó. Nagyon élvezem.
Hát a Fazer egy állat de nem kell szégyenkeznie. De nem is az volt a cél hogy sebességre utazzak. Mint már emlitettem a kényelem nekem már fontosabb. és az itt meg van. Nem beszélve az állapotáról ami olyan mintha új lenne
Ez fokozottan értendő az utolsó harmadra!