Nyugodtan hívd fel, nagyon barátságos. A papírok olaszban készülnek, rendes TÜV-ös tanusítvaány. Szerintem megvárni nem tudod. Hívd fel és elmondja :)
A száma: 30/204-4333
Köszi. Nem is gondóltam vólna.
Általában ilyenkor azt javasólnák egy termékre hogy vegyél egy másikat tőllük amihez hozzá adják.
De örülök hogy nem így van.
A tel. Számot köszönöm ha elküldöd, Killert csináltam hozzá, így az egyenlőre nem kell. (De köszi) Még arra lennék kíváncsi: hogy kb mennyi idő? Odaviszem és megvárható, vagy egy héten belűl meglesz valamikor, vagy..
De majd felhívom őket. Így hogy tudom hogy hajlanak rá, bátrabban hívom őket.
Ne hidd, Marin megcsinálja, nekem megcsinálta és kaptam róla hologrammos TÜV kártyát is :) KB.7 ezer forint volt.
Zalaegerszegi a Martin, ha kell adok számot. Ja és kell egy dB killer is.
Hát 1000-szer végig gondoltam Befelé az út közepe felé szállt el. Nehéz a táskám nem hiszem hogy messze repült. Elég rövid távon lehetett és vagy 3 órát kerestük hívtuk a mobilt és tudom hogy ordítva csörög de semmi. :-(
Én is erre gondoltam.
Ha tudod hol hagytad el pontosan lehet érdemes visszamenni egy csöndesebb időpontban és csörgetni a telót.
De lehet olyan helyen szállt le a tatyó hogy esélye sincs eltűnni csak ha elvitték.
Szia!Ha ugy adod le a bejelentest a rendorsegen hogy megvan a telefon egyedi szâma akkor neg lessz az ha hasznàljàk!A kolegàm testvère telefonos boltbol! vett egy mobilt.Hasznàlta màr vagy hàrom honapja amikor este kikenckor csöngetett nàluk a rendörsèg.Jöttek a telefon miatt ugyanis lopott volt!Mutata a szàmlàt igy csak a valomàst vettèk fel ès elvettèk a telefont.Azt is megtalàltàk valahogy!
Voltam a szolgáltatómnál. Az amolyan butafon. Rá lehet keresni de a csak a rendőrségnek van joga. Tettem egy bejelentést de mondták hogy ilyen bemérést csak különleges esetekben rendelhetnek el ez meg nem olyan.
Szia, lehet már késő, de nem lehet rákeresni a telóra merre jár?
Lehet el se vitték, csak valami szerencsétlen hejre esett be.? Persze mem ismerem a helyszínt így lehet 100%hogy megtalálod ha ott van.
Na a hétvégén én is fergetegesen ügyes volt. Bár sok szép helyen jártam de zsenialitásom határtalan. Tokajtól Szerencs felé haladva a 37-esen sikerült a keresztszélben elhagyni a tanktáskát. Fogalmazzunk úgy hogy én voltam a barom. Túl nagy tempó egy kis keresztszél alákapott aztán csak úgy huss. Mire lefékeztem megfordultam és visszaértem már nem volt a táska sehol sem. Digitális fényképező Power bank céges teló egy halom kulcs pót plexi, akció kamerához pót aksik. Meg ugye maga a táska. Szóval kibaszottul örvendezek. Mindegy, leadtam a drótot a rendőrségeken a környéken meg a polg hivataloknál.
Talán a kulcsok előkeverednek.
Ellenben sok szép helyen jártam Szombaton egy kis Szlovák túra (Selmecbánya és környéke) Vasárnap meg Nyíregyháza összesen a hétvégén meg volt ... 1200 Km. Ha ez a táska mizéria nem lett volna annak mondjuk tudtam volna örülni.
Ha arra jártok gondoljatok rám (Mádi körforgótól Szerencs felé még a vasúti átjáró előttig sikerült ilyen ügyesnek lennem. Ez a 37-es számú út)
Milka az a szám amin el szoktál érni most 1-2 napig nem lesz elérhető.
Sikerült megcsinálni.
Az történt, h a kengyelen ami befogja a belsö betétet van egy csúszó tüske. Ez a tüske kilazult a helyéről. A kengyel így hosszirányba is el tudott mozdulni ezáltal nem zárt rá a betét sarkára rendesen. Fékezések alkalmával a betét mindig ráütöt a fészkére addig amíg el nem koptatta annyira, h ki bírt fordulni a helyéről.
Sajnos a képek felbontása túl nagy és nem akar ide feltöltödni.
Erre a motorra én inkább vennék egy másik féknyerget bontva,vagy,ebayen. Elsőfék, 152 LE, majd 300 km/h.........nem jó omen........meg körültekintő szerelés a fék körül.
A száma: 30/204-4333
Általában ilyenkor azt javasólnák egy termékre hogy vegyél egy másikat tőllük amihez hozzá adják.
De örülök hogy nem így van.
A tel. Számot köszönöm ha elküldöd, Killert csináltam hozzá, így az egyenlőre nem kell. (De köszi) Még arra lennék kíváncsi: hogy kb mennyi idő? Odaviszem és megvárható, vagy egy héten belűl meglesz valamikor, vagy..
De majd felhívom őket. Így hogy tudom hogy hajlanak rá, bátrabban hívom őket.
Zalaegerszegi a Martin, ha kell adok számot. Ja és kell egy dB killer is.
Engem érdekel!
Ha tudod hol hagytad el pontosan lehet érdemes visszamenni egy csöndesebb időpontban és csörgetni a telót.
De lehet olyan helyen szállt le a tatyó hogy esélye sincs eltűnni csak ha elvitték.
Nem lehet egyezkedni? Esetleg megérne párezret ha hajlik rá a megtaláló.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.
https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
Lehet el se vitték, csak valami szerencsétlen hejre esett be.? Persze mem ismerem a helyszínt így lehet 100%hogy megtalálod ha ott van.
Talán a kulcsok előkeverednek.
Ellenben sok szép helyen jártam Szombaton egy kis Szlovák túra (Selmecbánya és környéke) Vasárnap meg Nyíregyháza összesen a hétvégén meg volt ... 1200 Km. Ha ez a táska mizéria nem lett volna annak mondjuk tudtam volna örülni.
Ha arra jártok gondoljatok rám (Mádi körforgótól Szerencs felé még a vasúti átjáró előttig sikerült ilyen ügyesnek lennem. Ez a 37-es számú út)
Milka az a szám amin el szoktál érni most 1-2 napig nem lesz elérhető.
Az történt, h a kengyelen ami befogja a belsö betétet van egy csúszó tüske. Ez a tüske kilazult a helyéről. A kengyel így hosszirányba is el tudott mozdulni ezáltal nem zárt rá a betét sarkára rendesen. Fékezések alkalmával a betét mindig ráütöt a fészkére addig amíg el nem koptatta annyira, h ki bírt fordulni a helyéről.
Sajnos a képek felbontása túl nagy és nem akar ide feltöltödni.