Eladóvá vált a mellékelt képen látható, alig használt fekete MRA plexi. "Spoilerscheibe", tehát a gyárihoz képest kicsit magasabb. Mindössze párszáz Km van benne. Eladás oka: időközben vásároltam actioncam-et, ami a tankhoz van rögzítve, viszont a fekete plexin nem lát át, ezért vettem helyette egy átlátszó gyárit.
Postával 19 eFt.
Hát szerintem nem szabad össze hasonlítani. Ez viszonylag új fejlesztésű motor kiváló futóművel, remek abs fékkel, és még kényelmesebb is. xx kicsivel gyorsabb, főleg az utolsó harmadban. Én xx buzi vagyok nekem Ő a motor. V 4 hang az meg valami csoda jó. Nekem volt vfr 800 szerettem csak egy kicsit nyengusz volt.
Emberek vagyunk, tévedünk. Amire TE gondoltál olyan állt a garázsomban, és mentem vele egypárszor. Nekem az is tettszett. Barátomé volt aki sajnos meghalt és én árultam. De elkelt.
Honda VFR 1200 xd ha van lehetőséged próbáld ki. Szerintem mindenben tökéletes. Én az automatát próbáltam de a 129 ló nem hazudik. Nekem nagyon ott van a moci. De persze jobb ha nem automata lenne .....
Rendben, akkor veszek rá másik dobot makd idővel, lett volna egy gianellli dob egy hónapja párban 50ezerért mindennel együtt de sajna nem éltem a lehetőséggel én marha
Eladóvá vált a mellékelt képen látható, alig használt fekete MRA plexi. "Spoilerscheibe", tehát a gyárihoz képest kicsit magasabb. Mindössze párszáz Km van benne. Eladás oka: időközben vásároltam actioncam-et, ami a tankhoz van rögzítve, viszont a fekete plexin nem lát át, ezért vettem helyette egy átlátszó gyárit.
Postával 19 eFt.
kar hogy honda
A sima vfr1200re gondoltam!
95 KW = 129 LE. De ha tévedek akkor bocsi.
De köszönöm!
Pontosan!
mikor meg tervezhették az 1994!