Valamire biztos jó!
Attól függ,miért vennéd,cserélnéd?
Csak azért mert tetszik,vagy szélvédelem,stb. ?
Szélvédelemben nem sokat fog számítani!
Ahhoz szerintem állítható túra plexi a minima!
Kicsit értetlenül állok a kérdése előtt!
Előbb szét kéne szedned,és ha meg van a bibi,akkor esetleg tanácsot kérni,hogy lehet orvosolni!
Szed le a csövet,esetleg a hűtőt! Akkor látni fogod hol a gond! Ha cső,akkor cső csere,ha hűtő,akkor meg irány a hűtős! ennyi!
Sziasztok!
A képen látható problémával küzdök. Téli leállás után az első beinditaskor elkezd szivárogni a vizem.tavaly megúsztam egy bilncs meghuzassal,de most mar megkerdeznem hogy van e valakinek ilyesmi tapasztalata és ha igen mit tett vele.
Köszönöm.
Én Wilberset teszek bele!
Már péntekre itt kellett volna lennie,de úgy néz ki csak hétfőre érkezik meg!
Mondjuk ráérek,még nincs az az igazi motoros idő!
Addig is kiszedtem,olajat lecseréltem,oszt amint itt a rugő,megy bele,és jó napot!
Attól függ,miért vennéd,cserélnéd?
Csak azért mert tetszik,vagy szélvédelem,stb. ?
Szélvédelemben nem sokat fog számítani!
Ahhoz szerintem állítható túra plexi a minima!
http://pages.ebay.com/link/?na...
Előbb szét kéne szedned,és ha meg van a bibi,akkor esetleg tanácsot kérni,hogy lehet orvosolni!
Szed le a csövet,esetleg a hűtőt! Akkor látni fogod hol a gond! Ha cső,akkor cső csere,ha hűtő,akkor meg irány a hűtős! ennyi!
Sajnos 99%,hogy alatta repedt a csonk...
Autóval jártam így....
levenném a csövet, hűtő csonk megpucol, gumicső ellenörzés.. esetleg csere..
A képen látható problémával küzdök. Téli leállás után az első beinditaskor elkezd szivárogni a vizem.tavaly megúsztam egy bilncs meghuzassal,de most mar megkerdeznem hogy van e valakinek ilyesmi tapasztalata és ha igen mit tett vele.
Köszönöm.
XX komplett első kerekem olcsó pénzért eladó:2db nagyon jó tárcsával,gumival,tengellyel:45.000ft,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Valaki tavaly végig nyaggatott VFR 800 csutkákért. Tessék..
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
70/6321-829
Áruló
Milka , Vityának már nincs meg az Xx?
Már péntekre itt kellett volna lennie,de úgy néz ki csak hétfőre érkezik meg!
Mondjuk ráérek,még nincs az az igazi motoros idő!
Addig is kiszedtem,olajat lecseréltem,oszt amint itt a rugő,megy bele,és jó napot!