Nem az olaj mennyiségét kell nézni,hanem a szintet,különben búcsút mondhatsz a szimeringeidnek!
Tényleg nem egy nagy ügy,ha betartasz pár alap szabályt!
Tudna valaki ajánlani olyan helyet ahol beszerelik a progresszív rugóim és nem kell a fél vesémet otthagyni
Valamint szimeringeket is kell gondolom cserélni az oljajjal együtt?
Ilyenkor a betöltendő olaj mennyisége egyenlő a gyári mennyiséggel?
(2003as a gép 15e km van benne, szerintem soha nem volt telóolaj cserélve benne)
Igen. Amit meg szerettem volna mutatni, azt meg is mutattam. Sehol nem rohantunk. Mentünk az osztrákoknál, az olaszoknál, és Szlovéniában is. Az a hétvége a raftingról szólt. Hidd el, nagyon jól éreztük magunkat így is.
Mi csak a rafting miatt mentünk. Volt egy felelőtlen ígéretem, azt verték le rajtam. Kedden lefoglaltam a raftot, meg a szállást, péntek reggel meg már mentünk is anyával kettesben.
Akkor inkább ne ki se kezdj!
Vagy ha mégis elmész,nem igazán fogod élvezni,mert mindig az lebeg a szemed előtt,mire futja,mire nem!
No meg az nem felhőtlen moccolás,ha meg kell gondolni egy fagyit,egy belépőt,egy éttermet!
Legalábbis szerintem!
3 nap, 2 éjszaka, a szálláson bőséges reggeli (Sprenica pizzéria), ebédre gyros, vacsorát a a közeli kisboltból (Bovec) oldottuk meg. Egy rafting túra volt benne, de az közel 3 órás volt. A Wurzenpass és a Vrisic le volt zárva, de megnéztük a Bled-i tavat, és a Loiblpass penge útjait.
Csóró lévén tudunk full minimálban is menni. A lényeg a látvány, és a rengeteg élmény!
Az oldalkocsis karcsú lenne , 3 gyerekem van. Elviszem Őket a tengerhez nyaralni, akkor talán nem lesz annyira hisztis senki. Ha meg nem, akkor sincs semmi. Lassan már úgyis megszokom ezt az állapotot.
Tényleg nem egy nagy ügy,ha betartasz pár alap szabályt!
Nem egy nagy ügy!
20-25 ezer tájék.. ez csak nem a fél veséd
Valamint szimeringeket is kell gondolom cserélni az oljajjal együtt?
Ilyenkor a betöltendő olaj mennyisége egyenlő a gyári mennyiséggel?
(2003as a gép 15e km van benne, szerintem soha nem volt telóolaj cserélve benne)
Rá kell szánni,ha valamennyire jól szeretnéd érezni magad!
Vagy ha mégis elmész,nem igazán fogod élvezni,mert mindig az lebeg a szemed előtt,mire futja,mire nem!
No meg az nem felhőtlen moccolás,ha meg kell gondolni egy fagyit,egy belépőt,egy éttermet!
Legalábbis szerintem!
4 napokat.. rafting nem volt csak Motorozás Mangart stb...kis Olasz és Ausztria..
Egy biztos,címlap fotó lennél!
Csóró lévén tudunk full minimálban is menni. A lényeg a látvány, és a rengeteg élmény!
útolsó mohikánként kígyozó sorokban verik majd fel az árát...Mert hát a HONDA azóta sem gyártott ilyen fasza motort
2 személynek szállás étel, meg hát nem csövelni mész
tankolsz vagy 40 ért némi útdíj apróságok
100 ból tartalmasan messzire nem jutsz..