Kis segítséget szeretnék kérni Urak!
Egy kollégám aki szintén XX-es, megválna 2db LASER dobjától.
Sérülésmentes, szép állapotú dobok, nem tudom a pontos típusukat, ovális, fekete színű palást, nagyon szép mély hangjuk van.
A gondom az, hogy első alkalom, hogy lecserélném a gyárit, így nem igazán vagyok tisztában az árakkal.
Ő 70-ért adná, tudom, hogy erre így nehéz válaszolni, de szerintetek ez sok, nem sok érte?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Hát sajna a ez a hét kimaradt a motorozás szempontjából!
Éjszakás voltam a párom meg nappalos.
Épp most jöttünk meg az Őrségi vásárból, de nem mocival voltunk, mert délelött Őribe zuhogott az eső! Azért jól degeszre tömtük magunkat vasi dödöllével, lángossal, kemencés langallóval, sültkolbásszal. Persze délután már hét ágra sütött a nap!
Talán majd a jövő héten "útra kelünk"!
Van fejlemény kormány ügyben?
Ez nagyon egyszerű!
Megkeresed a féklámpa két vezetékét(negatív és pozitív vezetéket),oszt jól rácsatlakozol!Fel hívom a figyelmedet,a forrasztásra,mivel a Magyar utak,nem a simaságukról híresek!
Sziasztok Kis segitséget szeretnék kérni.Az a helyzet hogy vettem egy dobozt hátra amin van féklámpa is .Namost annyi a problémám hogy nem tudom hogy melyik két vezetékre kössem a lopocsatlakozót hogy a dobozon csak akkor világitson a beépitett lámpa ha fékezek .Márha ez eggyáltalán megoldható.Segitséget elöre is köszi .
Kis segítséget szeretnék kérni Urak!
Egy kollégám aki szintén XX-es, megválna 2db LASER dobjától.
Sérülésmentes, szép állapotú dobok, nem tudom a pontos típusukat, ovális, fekete színű palást, nagyon szép mély hangjuk van.
A gondom az, hogy első alkalom, hogy lecserélném a gyárit, így nem igazán vagyok tisztában az árakkal.
Ő 70-ért adná, tudom, hogy erre így nehéz válaszolni, de szerintetek ez sok, nem sok érte?
Köszönöm előre is a válaszokat.