Kocsival voltam, a családdal. Motoros élmény csak annyi volt, hogy a tengerre fürdeni jöttek motorosok, és megnéztük a gépeket. Mondjuk az tanulságos volt, hogy MINDENT a motoron hagytak, és úgy mentek csobbanni.
Én is köszöntelek köreinkben!
Én délután 2re értem haza a Rab szigetről. Végig jó volt az út, csak a távolban láttunk csúnya felhőket.
Egyébként itt Veszprém környékén szép idő van, kicsit lengedez a szél, de a Taft még mindig tart.
Sziasztok!
Tegnap voltunk a párommal Szombathelyen, késő délután elkapott egy olyan jégeső, amit már régen láttam. A Tescoban majd beszabta a mennyezetet. Olyan volt, mint a géppuska ropogás! Dió nagyságú jég zuhogott! Késöbb, mikor hazaértünk Gotthárdra tök száraz utak! Egy csepp se volt.
Máshol mi a helyzet?
De külföldön még sokkal nehezebb,mint idehaza!
Szokták mondani!
na jó, azért nincs harag!
Rövid élménybeszámoló?
Én is köszöntelek köreinkben!
Én délután 2re értem haza a Rab szigetről. Végig jó volt az út, csak a távolban láttunk csúnya felhőket.
Egyébként itt Veszprém környékén szép idő van, kicsit lengedez a szél, de a Taft még mindig tart.
Tegnap voltunk a párommal Szombathelyen, késő délután elkapott egy olyan jégeső, amit már régen láttam. A Tescoban majd beszabta a mennyezetet. Olyan volt, mint a géppuska ropogás! Dió nagyságú jég zuhogott! Késöbb, mikor hazaértünk Gotthárdra tök száraz utak! Egy csepp se volt.
Máshol mi a helyzet?
annyi különbséggel,hogy itt az előbb is esett!
Mi is azt hittük!
"Jó" párás fülledt meleg lett!
Örülök hogy lyuk van a seggemen!No meg itt 1-órája ömlött még az eső!
Nem is irigyellek!
Reggel 7-től egész nap megy a klíma a nagy vasban,úgy hogy sose kapcsol ki.
Így is a beállított 22-fok helyett,csak 24-25 fokot tud tartani!