az azért elég cinkes,hogy az xx fórumon mi ketten irogatunk egymásnak....
egy fél xx es meg egy busás.......
(persze azért én szeretek irogatni veled!)
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket, felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekel keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!Mondd el milyet szeretnél és segítek!
üdv: mitozozi
Na ja,,,,láttam amikor cserélték,,,,,,,,
Nem tudom már ki írta hogy az olajhoz köze van,,,,,itt olvastam az oldalon,,,,,Azért is szóltam hozzá a dologhoz,,,,,,
Az XX-be sima rugos van!
Semmi köze az olajnyomáshoz!
És ha az egyik kezem a seggembe dugom,a másikkal vakarodzok,akkor sincs 5-percnél több a kicerélési idö!
Sziasztok! Láttam-olvastam vezérműlánc feszítővel kapcsolatban,,,,
Olvastam valami olajos nyomásos valamit,,,,Háát passz.Nem értek annyira hozzá,de nekem most nemrég cserélték ki!Takober Hondánál! Ők hozták a feszítőt is( vadi új )és összesen 22-ezret fizetem. És igaza van annak aki azt írta hogy simán ki lehet cserélni,,,pár perc alatt ki cserélték nekem.Szerintem ez nem annyira nagy összeg hogy külföldre kéne menni feszítő után...
Én amikor meg vettem a mocit,ha nagyobb fordulatról esett vissza akkor adott hülye hangot,,,megnézték és feszítő gond volt csak!Nem kellett vez,láncot cserélni.
További szép napot.sziasztok.
Alsónémedibe van 1 bontó, ott van xx-hez pár dolog,,,, én ott vettem pl.tükröt. Plexit (Sötét Túra )meg az Üllői úton vettem,mondjuk az vadi új.
Olvastam hogy valaki keres pár cuccot a mocihoz.
Köszönöm Néked is együttérző szavaid!
Pozitivan állok a dolgokhoz, és megpróbálom szép szóval intézni az ügyeimet. Mondjuk lehet, hogy azért nem vittem sokra...
Nekem ez a motor volt a vágyam, és eldöntöttem, hogy 35 éves koromig meg is lesz. Most annyiban változott a dolog, hogy addigra eladom.
Fazékra egyszer már el akarták cserélni a madaram, de nem adtam. Márkahű vagyok.
Ha veszek, akkor csak Honda lesz, de már csak CBF1000 lehet. Egyszer. Majd. Most kitűzöm a 45 éves korhatárt. Már nincs is olyan messze...
A megismerkedésre sort keritünk egyszer. Mondanám, hogy elugrok kocsival a pápai fürdőbe, de most törék össze.
(Remélem a Vilibá csak jókat mondott! )
A hétvégém meg szép lesz, hiszen az éltet, hogy akire én vigyáztam 10 év 1 hónapig gondosan, az most ha egy másodpercre is, de meghálálta a gondoskodást.
Na nem nyáladzok tovább! Este úgyis csapatok egyet a robogóval!
Szia Djtoci!
Sajnálom, ami történt, de a lényeg, hogy Nektek nem lett bajotok!
Ha lehet vedd igénybe ügyvéd segítségét, mert a biztosító ha tud szivatni fog, nálam sajnos sokáig tartott minden, ha mégegyszer történik velem ilyen az első rossz szóra, vagy időpontcsúszásra - ügyvéd...
Más - egy idő után (talán megöregszik egy kicsit az ember) felteszi a kérdést... mi a francnak kell egy motoron gubbasztani, mikor lehet egyenesen is üldögélni fülig érő szájjal... egy körforgalmat óvatosan abszorválni, vagy berongyolni, és kirongyolni... és csak ugy felpattanni és elugrani vhova-vmiért motorral... nekem ez lett a Yami Fazer... sohasem lesz olyan finom, mint egy H, nem is lesz olyan szép - Ő ronda, de imádnivaló... 200 üldögélve, szivarozva, stressz nélkül, ugy öregurasan, 260 a vége, de már nem kívánom úgysem a nagyonnagy sietéseket, oldalára meg úgy fordul, hogy a Pancsiringen már kérdezték K-5-tel, hogy milyen tuning van benne...jobbkezes...
De vannak jobb, és drágább suhanók is, amik kényelmesebbek FJ-1300, Kwak-GTR, Pan...stb., azokra meg se píz, se idő...
Motor nélkül pedig nem élet az élet...
Még egy bemutatkozónk van egymással, de ismeretlenül is ismerős vagy (Vili Bá már mesélt rólad)... Majd összehozzuk...
Remélem nem "sértelek", hogy igy ismeretlenül is irkálok...
Még a Őfelségével is lesz egy udvari bemutatkozásom, de Vele már legalább találkoztam személyesen, még motoron...
Szép hétvégét, amennyire egy ilyen után lehet...
egy fél xx es meg egy busás.......
(persze azért én szeretek irogatni veled!)