Gyerekek...behúztuk a kéziféket! A hétvégén melózok mind a két nap, de legalább jövő héten guruljunk egy velencei futamot a pest környékiekkel! Ismerkedési est a parton, sör-hekk... asszonyok jöjjenek, hogy ne essünk kísértésbe!
Múlt héten mentem Anyával egy Siófokot, visszafelé origami szakkkör a rendszámtábla "kárára" és megcsináltuk a motoros sávot megmutatnánk a "rollereseknek" hogy régen még fasziknak gyártották a vasakat nem gyerekeknek.
Mármint méretre gondolok!
Jelentkezzetek Mozdonyvezetők!
Üdv. Pipi
Bill a KIRÁLY!
A filmet gondolom láttad! Örök darab! És a zene ...
A gyári kéményt meg csak le kéne festeni, a hangjával meg vagyok elégedve (lehet hogy vénember vagyok ... ). Egyébként a vasra is ráférne egy festés, de egyenlőre örülök, hogy megvan és fenn tudom tartani, az itteni mázolók olyan összegeket mondanak a "gyöngyházmetálpiros" festésre, amiből majd egy évet motorozok . Szóval megy (mint a vonat ) és ez a lényeg!
Én is csak símogatnám és símogatnám ha ilyen szép színe lenne az enyémnek,mindaddig amíg jó koszos nem lenne az olajos kezemtől!attól kapna egy kis sötétebb árnyalatot!
Nem,gyárilag a lámpa mellett van a fejidomban de nem tetszett mert ormótlan nagy,így kapott új(gsxr 250 ) esét az van oldalt az elején!ledeset semmiképp nem akartam mert klasszikus fazon vagyok!
Nekünk jövő hétvége nemjó, autóbontás lesz. Nagyflexxel :-))))
Viszont még ebben az évben összehozhatnánk az első mozdonyvezető találkozót...
Múlt héten mentem Anyával egy Siófokot, visszafelé origami szakkkör a rendszámtábla "kárára" és megcsináltuk a motoros sávot megmutatnánk a "rollereseknek" hogy régen még fasziknak gyártották a vasakat nem gyerekeknek.
Mármint méretre gondolok!
Jelentkezzetek Mozdonyvezetők!
Üdv. Pipi
http://www.sportmotor.hu/motor...
A filmet gondolom láttad! Örök darab! És a zene ...
A gyári kéményt meg csak le kéne festeni, a hangjával meg vagyok elégedve (lehet hogy vénember vagyok ... ). Egyébként a vasra is ráférne egy festés, de egyenlőre örülök, hogy megvan és fenn tudom tartani, az itteni mázolók olyan összegeket mondanak a "gyöngyházmetálpiros" festésre, amiből majd egy évet motorozok . Szóval megy (mint a vonat ) és ez a lényeg!
amúgy meg a lenti képen elég szemrevaló társaid vannak!
müanyag elem...de nagyon megy