Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy olyan oldalt ajánlotok, ahol CBF 250 tulajdonosok fórumoznak? Egy barátom vett mostanában egy 2007-es példányt. Lennének kérdések, próbálok én is segíteni, de kellene külső segítség/tapasztalat. A CBF Egyesület lapját megtaláltam, de ott nem találok 250-es “részleget”.
Köszönet!
Üdvözöllek Benneteket!
egyébkéndt baloldalt lent a vizpumpán van egy csavar.
Lebontod a jobboldali idomot,
kinyitod a hűtősapkát,
vizpumpán kicsavarod a csavart,
kiegyenlíltó tartály telveszed és kiöntöd,
csavar visszacsavar, kiegyenlítő visszamegye
hűtőnél felöltöd és addig járatod (zárt hűtősapkával) mig legalább kétszer be nem kapcsol a ventilátor. Uátána ellenőrzés és kiegyenlítóben beállítod a szintet (fecskendő, gumicső)
Sziasztok !
Nemrég vásároltam egy 2010-es Honda Cbf 1000 Fa-t és a hűtővíz cserével kapcsolatban kérnék egy kis segítséget (ezidáig léghűtéses motorom volt).
Hol tudom leengedni és hol tölthetem fel? Valamint mennyit töltsek bele ?
Év elején vettem az 1000-est,nekem nagyon bevált! Utast is gyakran viszek,főleg hosszabb túrákra. Előtte CBF 600-as volt,de ennek a teljesitménye sokkal megfelelőbb.
Sziasztok. Jelenleg egy CBR600f4i-m van. Következő motornak olyat szeretnék amivel akár két személlyel le lehet nyomni napi 400-500 km-t úgy, hogy a vége ne legyen szenvedés, de lehet vele egy jót kanyarogni néha. Így képbe került az első generációs CBF1000. Szerintetek jó lenne erre a célra?
Mindegy. Eleinte Motul 5100 10w/40 volt később áttértem Motul 7100-ra. Egyiket se ette 7-8 EKm alatt. A 7100-al villanymotorosabb hangja van és talán könnyebben kapcsolható a váltója.
Köszi a választ de nekem injektoros cbf 1000-em van,ha tudtok ehhez a típushoz tippet,megköszönném. +1 kérdés: mielőtt megvettem,állt a motor,egy darabig.Injektor tisztító adalék,segíthet? Kösz előre is,a válaszokat.
Üdv! Hidegindítási problémáim vannak.1 -2 nap állás után,3-szorra,4-szerre indul be a motor.Tudna valaki tippet adni,hogy mi lehet a probléma?Előre is kösz a válaszokat. Üdv:Mongi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Honda CBF 1000-hez keresek vízhűtőt. 2006-2011 évjárat.
Az új horror áron megy, elsősorban bontott érdekel.
Előre is köszi
Tudnátok abban segíteni, hogy olyan oldalt ajánlotok, ahol CBF 250 tulajdonosok fórumoznak? Egy barátom vett mostanában egy 2007-es példányt. Lennének kérdések, próbálok én is segíteni, de kellene külső segítség/tapasztalat. A CBF Egyesület lapját megtaláltam, de ott nem találok 250-es “részleget”.
Köszönet!
Üdvözöllek Benneteket!
https://www.dropbox.com/s/1ukw...
egyébkéndt baloldalt lent a vizpumpán van egy csavar.
Lebontod a jobboldali idomot,
kinyitod a hűtősapkát,
vizpumpán kicsavarod a csavart,
kiegyenlíltó tartály telveszed és kiöntöd,
csavar visszacsavar, kiegyenlítő visszamegye
hűtőnél felöltöd és addig járatod (zárt hűtősapkával) mig legalább kétszer be nem kapcsol a ventilátor. Uátána ellenőrzés és kiegyenlítóben beállítod a szintet (fecskendő, gumicső)
Nemrég vásároltam egy 2010-es Honda Cbf 1000 Fa-t és a hűtővíz cserével kapcsolatban kérnék egy kis segítséget (ezidáig léghűtéses motorom volt).
Hol tudom leengedni és hol tölthetem fel? Valamint mennyit töltsek bele ?
Közel azonos a két motor kényelemben, kialakításban...
Éppen árulom.. :)
Most vettem egy 2010-es Honda CBF 1000 FA-t és azt kérdezném, hogy milyen motorolajat javasoltok bele.
A választ előre is köszi.
Gábor
Középsztender,Givi oldaldoboztartó konzolszett,
Givi oldaldoboz pár(E36),
Csak Tel üzenetet nem figyelem.
70-3179083
Középsztender,Givi oldaldoboztartó konzolszett,
Givi oldaldoboz pár(E46),
Csak Tel üzenetet nem figyelem.
70-3179083
Tudtok esetleg nekem ajánlani megbízható CBF-et jól ismerő motor szerelőt Kiskunhalas +100 km-es körzetben?
Köszönöm előre is
Engedd le a benzint. Tegyél bele 100-asat + injektor tisztító adalékot (esetleg piros spurit).
De ha korábban használtad és menetközben jó volt (tehát már többször tankoltál) akkor inkább szenzor problémák lesznek...)
Ha inditas elott lehizod a benzincsaprol a csovet es feltoltod benzinnel, ha ez megoldotta akkor a karburator kornyeken keresd a problemat.
Ha beindulas utan 3 hengerezik, skkor dugulas lehetva hideginditasi vagy alapjarati rendszerbrn
De az is lehet, hogy dus/szegeny az alapjarati keverek es ehhez merten rosszul hasznalod a szivatot es a gazt inditaskor.
Honda CBF 1000 FA-hoz keresek gyári kipufogót. 2012 gyártási év.
Előre is köszi!
Segítséget szeretnék kérni, Honda CBF 1000-hez keresek vízhűtőt. 2006-2011 évjárat.
Az új horror áron megy, elsősorban bontott érdekel.
Előre is köszi