Sziasztok. Vasárnap volt az első kisebb túrám az új motorommal. Szokatlan volt, hogy nem történik semmi, semmi csörgés-zörgés, csak ment, mint egy villanymotor, a hangját elnyomja a menetszél. Mondjuk nem pörgettem 7000 fölé. Kb 1,5 hete van nálam, már vettem rá egy középállványt és a mellékelt képen látható burkolati elemeket. A színe pont olyan, mint a motoromé. Az ülést túl keménynek találtam, a derekam beállt a 200 km alatt. Még állítgatok rajta, de ha ez nem változik, el fogom adni. :(
Fasza:)Szerintem nekem elég lesz a 22 liter oldalanként eddig is elég volt nyereg táskával.Mivel csak magamra kell gondolni asszony hozza magával a cuccait :).600-on volt felpakolva 45 literes dobozok de azokat eladtam nem tetszettek elvette a motorozás élményét.Ezét is tetszenek ezek a kicsik.
Kulccsal levehető?Ezt nem értem.A dobozhoz kulcs kell.Vagy a konzol vehető le kulccsal.V35 tetszetős csak kappa 45 körül megáll és szerintem elég mert párom motorján is vagy 35 literes doboz.Hát kimenni érte nem gazdaságos az tény.
Az oldaldobozokat (bal) meghúzta valaki?