Ez a valóság szerintem ennél a konstrukciónál.Én nem vagyok 100-as benzin hívő,egyszer véletlenül a napi túra reggelén 100-ast tankoltam,gondoltam egyefene legalább kevesebbet fog enni.NEM evett semmivel kevesebbet!
Nekem az első hosszabb túrámon (akkor még 3.000 km-es nagy motoros gyakorlatom volt) felpakolva, de nézelődős túra tempóban (90-110 kozott) fogyasztott 4,7 litert. Azóta - igaz a tempó is növekedett - nekem inkább 5-5,5 liter között van.
Talán még egy fokmérő lehet. Nekem eddig egy gumi se ment el 14.000 km-nél többet hátul.
Mindegy,kíváncsi lennék kinek eszik 4 liter alatt a CBF600-sa?
Ha jó idő lesz akkor egyedül elmegyek egy Nyíregyháza-Debrecen oda-vissza távot szigorúan 90KM/h-val és megnézem mennyi az annyi.Én 90%ban 2 személlyel járok de még 4,8 alá szerintem nem ment.2007-es karbis az enyém.A fiam CBR400RR-je is kb 4,4-et eszik finoman hajtva.Ha gázt is kap akkor megjön az étvágy,de a móka sokkal nagyobb mint a CBF-en.
Az nagyon jo fogyasztas. Azonban tovabbra is azt gondolom, hogy ilyen jo fogyasztas eseten sem lehet egy literes kulonbseg. Kiveve ha a 100-as benzinnel fogyasztott tobbet mert a psziho miatt elkezted neki jobban huzni.
Talán még egy fokmérő lehet. Nekem eddig egy gumi se ment el 14.000 km-nél többet hátul.
Ha jó idő lesz akkor egyedül elmegyek egy Nyíregyháza-Debrecen oda-vissza távot szigorúan 90KM/h-val és megnézem mennyi az annyi.Én 90%ban 2 személlyel járok de még 4,8 alá szerintem nem ment.2007-es karbis az enyém.A fiam CBR400RR-je is kb 4,4-et eszik finoman hajtva.Ha gázt is kap akkor megjön az étvágy,de a móka sokkal nagyobb mint a CBF-en.
Ha Hondád(is) van,akkor a "szar"közé már egy biztos nem sorolható!
De ha kételkedsz, nem vitázom. Magamnak miért hazudnék?
Elõfordulhat hogy Shell 100assal majdnem 1literrel kevesebbet fogyaszt a gèp 100km-en mint "sima"95össel?Tegnap ràtankolàssal mèrtem,nem igazàn kimèletes hajtàs utàn.Meglepõdtem .
(Injektoros CBF 600SA)
Nem tudom meddig elérhető..
https://www.dropbox.com/s/1ukw...