Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a valóság szerintem ennél a konstrukciónál.Én nem vagyok 100-as benzin hívő,egyszer véletlenül a napi túra reggelén 100-ast tankoltam,gondoltam egyefene legalább kevesebbet fog enni.NEM evett semmivel kevesebbet!
Nekem az első hosszabb túrámon (akkor még 3.000 km-es nagy motoros gyakorlatom volt) felpakolva, de nézelődős túra tempóban (90-110 kozott) fogyasztott 4,7 litert. Azóta - igaz a tempó is növekedett - nekem inkább 5-5,5 liter között van.

Talán még egy fokmérő lehet. Nekem eddig egy gumi se ment el 14.000 km-nél többet hátul.
Mindegy,kíváncsi lennék kinek eszik 4 liter alatt a CBF600-sa?
Ha jó idő lesz akkor egyedül elmegyek egy Nyíregyháza-Debrecen oda-vissza távot szigorúan 90KM/h-val és megnézem mennyi az annyi.Én 90%ban 2 személlyel járok de még 4,8 alá szerintem nem ment.2007-es karbis az enyém.A fiam CBR400RR-je is kb 4,4-et eszik finoman hajtva.Ha gázt is kap akkor megjön az étvágy,de a móka sokkal nagyobb mint a CBF-en.
"l" lemaradt
Én csak kérdeztem.Sajnàlom hogyTe ezt mizériànak nevezed ,vagy én nem vagyok tisztàban a fogalmakka.
Azért ezt a fogyasztás mizériát megnézném, úgy július közepén amikor minden tökéletes feltétel teljesül, akkor mennyi lenne az annyi
Az nagyon jo fogyasztas. Azonban tovabbra is azt gondolom, hogy ilyen jo fogyasztas eseten sem lehet egy literes kulonbseg. Kiveve ha a 100-as benzinnel fogyasztott tobbet mert a psziho miatt elkezted neki jobban huzni.
Vagy csak én tudok fogyaszást számolni.
Mert nagy a talpad/jobb kezed
Bár a 125-ös ciberém az 2,2 literrel el van ha csak közlekedek vele.
Mindenkié "levegővel" megy ,csak az enyémek fogyasszák a benzint.A kocsim is sokkal többet eszik mint másé.Így jártam.
Hazudtak
Ha Hondád(is) van,akkor a "szar"közé már egy biztos nem sorolható!
Többen is! Most nem rád gondolok,nehogy félre érts!
Tudom hogy hihetetlen, ezért is kérdeztem.Amúgy 4 körül szokott fogyasztani. Mondta valaki hogy szar járműveid vannak?
Az messze van,inkább hiszek neked.Nekem ezek szerint ritka szar járműveim vannak.
Tőled 418km-re
Hol laksz?
Mi tart vissza?
Ezt azért megnézném!
A tegnapi 3.2/100
De ha kételkedsz, nem vitázom. Magamnak miért hazudnék?
Nem. Igaz fogyasztast sem.irtal.
Sziasztok CBF-esek!
Elõfordulhat hogy Shell 100assal majdnem 1literrel kevesebbet fogyaszt a gèp 100km-en mint "sima"95össel?Tegnap ràtankolàssal mèrtem,nem igazàn kimèletes hajtàs utàn.Meglepõdtem .
(Injektoros CBF 600SA)
Honda CBF 1000 user és service manual mindkét tipusra.

Nem tudom meddig elérhető..

https://www.dropbox.com/s/1ukw...
irtam
Essőt is pedzegeti meg kis dolgom még van majd meglátm. Dobnál privátba 1 címet vagy teló számot!