Az SV egy V motor a CBF sor4 ezért nem nagyon lehet hasonlítgatni.
Mind a 2nek vannak jó és rossz jellemző tulajdonságai!
Ki kéne próbálnod. Van olyan ember aki soha nem ülne v2re , de van olyan ember aki abba van beleszerelmesedve! Ezt kell eldöntened elsősorban.
Amúgy a CBF600 és az SV650 is nagyon jó motor a saját kategóriájában!
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy ez a motor (http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_600s-4918439)
injekt
oros vagy karburátoros és víz vagy levegő hűtéses? Mert azt tudom hogy a ezüst színű blokkos hondák már injektor + vízhűtéssel vannak ellátva, de erről ezt nem tudom megállapítani.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Sziasztok.
Most állok motorvásárlás előtt, és teljesen tanácstalan vagyok. Légyszi segítsetek dönteni, illetve írjátok le a saját tapasztalataitokat erről a motorról (Honda CBF 600).
(a másik esélyes egy suzuki sv 650)
Még annyit kérnék, hogy azt is írjátok le hogy miben jobb mint a CBF 600 mint az sv 650.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Én jelen pillanatban 2 motor közül szeretnék választani.
Egy Honda CB600s Hornet és egy CBF600s !
Nekem egyk egy Pegaso Cube volt. Szerettem de sajna megette a 7-8L/100 illetve túl magas volt nekem ezért eladtam.
Azt szeretném kérdezni, CBF600s tulajdonosoktól, elvakultság nélkül. hogy mennyit eszik a motor normál felhasználás mellett!
Nem az a fajta vagyok aki 180-al dönget
Mind a két motor egyformán tetszik szóval Isten igazából leginkább a fogyasztás nálam a mérvadó!
Legkésőbb decemberig szeretnék vásárolni egyet de előtte szeretnék utánajárni, hogy melyiket érdemesebb megvenni?
Kaptam egy ajánlatot hogy cserélnék a motoromat egy 900as hornetre, kérdezném hogy volna olyan dolog amit mindenképp érdemes megnézni rajta a megegyezés előtt? 2006-os 29000 km-rel
tudnátok még mondani nekem egy körülbelüli fogyasztást?
Most nyergeltem át, egy 1200-es Banditról CBF1000-re és ha elhagyjuk a különböző sznobériákat, sovinizmusokat elmondhatom, hogy a honda valóban kifinomultabb, de annyival nem jobb mint az ára és a híre fel van verve.
Néhány praktikum a mit hiányolok és kérném a segítségeteket:
-az opcionális közép állvány(ilyenen spórolni!....!)
Honnan tudnék beszerezni, hallottam, hogy a gyári horror, esetleg utángyári?
-Valós fokozatkijelző! Lehetséges egyáltalán, vagy csak a szokásos fordulatból számolgató létezik (Banditon kis hozzáértéssel, és gépi munkával 3-4óra alatt rittyentettünk a környezetvédelmi tiltó felhasználásával)
-Sportkipufogó!Mivel dupla van belőle, dupla a költség is, ráadásul ez már szabályzott katalizátoros, egyáltalán létezik hozzá olyan árban, hogy ne kerüljön a motor árának a negyedébe?
Köszönettel vennék minden 5letet tapasztalatot!
2007-es ABS nélküli modell, Köszönöm!
Szép jó napot mindenkinek!
Keresnék eladó CBF-1000 2008-utánit!
Ha tudtok eladót kérem jelezzétek!
Tudnék adni cserébe(persze érték egyeztetéssel) egy kitűnő állapotú CBR-1100XX-et nagyon sok extrával!Sajna csukló törés miatt túrásabbra kell váltanom!
Tel:06-30-9446636
Sziasztok!
Én most vettem egy Honda CBF 250-et. 2004-es 19 ezer km. gyönyörűszép állapotban van. Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnék rendelni netről bele való légszűrőt.
Meg nem értem, hogy szivatóval ha elindítom miért pörög fel 5 ezerig?
Ez rendben van így vagy valami nem tuti?
A válaszokat e-mail ben vagy itt hozzászolásban várom.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
e-mail: zoli0826@citromail.hu
Amennyiben beszámítja (vagy van olyan kereskedő ismerőse ahol megoldható) a 2005-ös CBF-250-emet (részleteket, képeket emailban küldhetek) már meg is vetem!
Saját tapasztalat: Simán - 7500-es fordulatnál 110 ez a legjobb "utazó" sebesség (már ahol lehet.) 120-ig sima, mondjuk előzésnél, -nekem- a vége 130, de ehhez már hosszabb út út kell kb. 4 - 5 alkalommal néztem meg....
Szerintem az e-mailezés, és az MSN helyett maradjunk itt, mert amúgy nem haladunk :D Egyébként egy átlag végsebesség a CBF 250nél mennyi? Vagy ennyi az a sebesség, amit még simán felvesz, és ami után már csak nehezen megy tovább? És kétszemély alatt mi a helyzet?
keresünk kilóméterórához jeladót.értelmes ajánlatokkal ne kíméljen senki! :D