Honda cbf600 2006-os(fejidomos) keresek fekete színü kormányt és indexeket.Valakinek esetleg van valamie akkor az adatlapomon lévő e-mailcímre vagy akár ide írva jelezze.A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
2008-as ABS-es CBF 1000-hez keresek alkatrészeket. Plexi, fejidom jobb oldala, tank, e. sárvédő, bal kormánykapcs., műszerfal, kormány befogók, 2 tükör, jobb motordekni, HISS antenna. Ezek kellenek, ha valakinek van valamilye ne kíméljen, elérhetőségem az adatlapomon.
Köszönöm!
Nekem S es verzióm van 2006 os 4 év alatt 62000 Km et sikerült beletenni második láncszettet cserélem a gyári kibírt 29.000 Km et
4,53 a legkevesebb fogyasztás 9 volt a legtöbb...de akk 3 nál fentebb nem kapcsoltam
Én cbf600n-t használok de nagyon kényelmes 2személlyel is.Más mocisok megálnak pihenni nyújtózni 100-150km-enként de énmegsem érzem mennék tovább.Sőt az asszony is azt mondja mennyünk még,tehát hátul is kényelmes.Igaz naked mivolta miatt 120tól már elég erős a szél,de majd teszek róla! Városban is sokat használom és szeretem,hogy 6.-ban tud menni 40-el is és nem rángat.Csak ajánlani tudom.S verziót még nem vezettem de az még komfortosabb a fejidom miatt /szélvédelem/.Az enyém karbis és 4.8-7literig fogyaszt.
Az igaz hogy a 250-es CBF blokk megeggyezik a 250-es CBR-el?