Lett egy klónja lecserélte a zubbonyt brutál szép basszus, gyerekkoromban álmodoztam hasonló motorokról mikor lestük balcsi parton a "klágenkúrtit" vele...
háhááá, én is csak msot látom. De szíííp! Mit csináltál vele? Festetettted? vagy szereztél másik idomot rája? Nem azért mondom de sokkal szebb mint a fekete sárkány, és retrósabb is! :)
Egyébként remekül megy a 'Dukat', bár nem arany csak acél aluminium, de párszor mikor előztem jött utánam gond nélkül, megállapítottam:Nyomatékos a gép pedig csak 620-as!
És az István bármikor elmondhatja : Most jöttem a 620-assal!!
Szia Laci ! Adjon az Isten szép jó napot! A Külső gatyája lett más színűre ilyen szép oiros-feketére cserélve a gépnek! A fejidom ,a tank és az ülés alatti idom lett lecserélve az üléssel együtt, majd mesélek Neked amikor idetolod a lámpádat a nyáron ! Addig is megy mint a szél!!
Mekkora jó fej a Jocó Téged is említett remélem engem is fog legközelebb. Basszus nagyon tetszett Neki a Monster jókat nevettünk én meg mondtam gyermekkori álom volt a motorja mikor egy klágenkurti eljött a balcsipartra nyaralni a motorjával mi meg gyerekként folyattuk a nyálunkat.....
Tudod mennyi részeg disznó van , aztán az ember gyanútlanul sétálgat négykézláb, és még rálépnek a kezére ha nem fehér a kesztyű! Nem tudnak ezek vigyázni, meg mértékkel inni!
Tudod mennyi részeg disznó van , aztán az ember gyanútlanul sétálgat négykézláb, és még rálépnek a kezére ha nem fehér a kesztyű! Nem tudnak ezek vigyázni, meg mértékkel inni!
Ezt csak megerősíteni tudom, saját tapasztalatom, egy kanyar bevételekor átcsúsztam a szembejövő sávba a frissen szerelt papucsokkal, anno. Itt egy cikk is róla, miért is érdemes vigyázni: http://www.shox.hu/cikkek/mier...
És az István bármikor elmondhatja : Most jöttem a 620-assal!!
Várom a mesét!
Szép lett a gép!
Az egy másik történet.
Ezt csak megerősíteni tudom, saját tapasztalatom, egy kanyar bevételekor átcsúsztam a szembejövő sávba a frissen szerelt papucsokkal, anno. Itt egy cikk is róla, miért is érdemes vigyázni: http://www.shox.hu/cikkek/mier...