Ez jó hír! Valószínű most már ő is jól érzi magát és így fejezi ki az örömét. Előre is köszönöm az infókat, kíváncsi leszek majd a szakember véleményére is.
Szép estét Laci ! Rendbe jönnek a dolgok, és jön a tavasz! Bár én úgy vagyok vele, hogy nem bánnám, ha már holnaptól 20 fok körül lenne! Az őseim között volt itáliai ács, gondolom az Ő vére miatt sem szeretem a hideget! A villanyszerelés már csak ilyen! Néha van ami elromlik. Mert "ami elromolhat az el is romlik"-mondta Murphy a törvényei között!
Szia! Köszönöm kérdésedet, csütörtökön már voltunk sétálni, pénteken már futottunk egy rövidebb távot és tegnap már megvolt a szokásos 10-es! Mióta visszatért bele az élet néha éjjel is felébreszt az ugatásával, mégis többet alszok mint amikor beteg volt... nagyon aggódtunk érte! Nem feledkeztem el rólad, kedden majd többet tudok mondani a védőoltásokkal kapcsolatban.
Sőt, már egy kicsit később is nyugszik! Tiszteletem Józsi! Errefelé szeles és nehezen akarózik kimozdulni... de ha hívnak muszáj, ez bizony egy ilyen szakma
Napsütötte madárdalos szép reggelt kivánok Nektek! Itt Badacsonyban most -2°C van és "süt" . Nem az a kimondott strandidő . De jön a tavasz, reggel korábban világosodik !
Köszi Józsi, Neked is!
Van nekem egy kis szösszenetem a melóval kapcsolatban, mely úgy hangzik:
Mivel ellopni nem tudom, így sajna kénytelen vagyok megdolgozni érte. Ez pedig a rosszabbik biznisz!!!
Isten éltessen sokáig Laci koma!!!!!!!
Mi a helyzet a nagy lánnyal?
Van nekem egy kis szösszenetem a melóval kapcsolatban, mely úgy hangzik:
Mivel ellopni nem tudom, így sajna kénytelen vagyok megdolgozni érte. Ez pedig a rosszabbik biznisz!!!
Jó egészséget Neked egyébként !
14°C volt ma itt.
a tavasz viszont közeleg!
Mivel fújtad? Very Well-el?