A robogó szivatójának automatából-kézibe átalakítását szerettem volna megmutatni, az ezzel járó buktatókkal együtt. Most hogy járkálok vele a fogyasztás is visszaesett és tisztább a gyertya is. Szerintem jó lett!
Természetesen! Korábban indultam mert itt kb 80 méter volt a látótávolság, 10: 20-ra kellett mennem de 8-kor elindultam, aztán meglepetésre
Felsőpáhokig tejföl aztán a dombtetőtől meg süt és tiszta! Még motorral is lehetett volna! Na de addig?
Nem lett bonyolult a képfeltöltés, a képek alá is tudtam írni és a feltöltött fotók után is megjelentek a zöld pipák... csak ennek már három órája és nem jelenik meg. Lehet most is fejlesztenek, végülis ráér
Jó estét adjon az Isten az Uraknak! Sikeresen hazaértem! Akkora a köd itt Szigliget alatt, hogy a felezővonalból egyet láttam, és ami a furcsa, hogy Edericsen és Zala megyében tiszta az ég! Pedig még egy motorost is láttam! Ment Keszthely felé. Igaz arrafelé száraz volt az ut!
Állítólag majd holnap kiderül, hogy kiderül- e vagy mi a nagylucskos 76 centis lilakékeres pacifütyi lesz?!!
Te Miklós milyen az az "unkum szilva" meséld el plasztikusan illusztrálva a dolgot, mert én csak ezt a melegített fúszeres vöröset iszom, és elképzelni sem tudom !!
Van most valami front? Egyre durvábban esnek egymásnak az emberek, lassan az utcára is veszélyes kimenni... vagy ezek csak a szájbertérben gladiátorok? Beteg a világ...
Felsőpáhokig tejföl aztán a dombtetőtől meg süt és tiszta! Még motorral is lehetett volna! Na de addig?
Állítólag majd holnap kiderül, hogy kiderül- e vagy mi a nagylucskos 76 centis lilakékeres pacifütyi lesz?!!
De nem kell nyugtalankodnod, semmiről nem csúsztál le
Volt itt 1 nem ideillő, ki is lett hajintva!
Akkor inni kell! Pakolás a kezedre, belsőileg!
Olyan mint a szex. Nem próbáltad, nem tudod!