Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek lett, hogy szépen mondjam, mert nem akartam faszázni! Mintha műszaki ember csinálta volna! Ezért most ihatsz egy pohárral!
Miért nem toltad ki a napra??
A robogó szivatójának automatából-kézibe átalakítását szerettem volna megmutatni, az ezzel járó buktatókkal együtt. Most hogy járkálok vele a fogyasztás is visszaesett és tisztább a gyertya is. Szerintem jó lett!
Természetesen! Korábban indultam mert itt kb 80 méter volt a látótávolság, 10: 20-ra kellett mennem de 8-kor elindultam, aztán meglepetésre
Felsőpáhokig tejföl aztán a dombtetőtől meg süt és tiszta! Még motorral is lehetett volna! Na de addig?
Nyugtass meg hogy autóval voltál
Nem lett bonyolult a képfeltöltés, a képek alá is tudtam írni és a feltöltött fotók után is megjelentek a zöld pipák... csak ennek már három órája és nem jelenik meg. Lehet most is fejlesztenek, végülis ráér
Teszek fel már 1 képet a motorról, rég láttátok
Jó estét adjon az Isten az Uraknak! Sikeresen hazaértem! Akkora a köd itt Szigliget alatt, hogy a felezővonalból egyet láttam, és ami a furcsa, hogy Edericsen és Zala megyében tiszta az ég! Pedig még egy motorost is láttam! Ment Keszthely felé. Igaz arrafelé száraz volt az ut!
Állítólag majd holnap kiderül, hogy kiderül- e vagy mi a nagylucskos 76 centis lilakékeres pacifütyi lesz?!!
Fog az menni.... majd...egyszer.... ha majd az SM istene is akarja
Szerettem volna egy szerelős galériát feltölteni de nem sikerült.
Hát hogy mi - vagy ki - volt azt nem tudom, de "660PRESZTÍZZS" néven írt.
De nem kell nyugtalankodnod, semmiről nem csúsztál le
Itt van még az az aranyos...
a puTTriSS vagy mi vót...
Működik a moderálás Gyerekik!
Volt itt 1 nem ideillő, ki is lett hajintva!
Jó reggelt kivánok! Mennem kell Zegerszegre, akkora a köd, alig 100 méter a látótáv ezért korán indulok , mert ebből lassú menet lesz!
Ezt a reakciót váltottad ki belőlük, ahogy belőlem is a hely meg olyan lesz számodra mint a zarándokoknak Mekka, minden évben felkeresik!
Most takarékos vagyok , volt egy motornyi kiadásom pénzben! "Issza nem issza nem kap mást" Tudod mint a papagájeledel!
Köszi!
Akkor inni kell! Pakolás a kezedre, belsőileg!
Ki kell próbálni!
Olyan mint a szex. Nem próbáltad, nem tudod!
Most már igen! Majd a nyáron megnézem! Tudod névtelenül arctalanul roppant bátrak!
Te Miklós milyen az az "unkum szilva" meséld el plasztikusan illusztrálva a dolgot, mert én csak ezt a melegített fúszeres vöröset iszom, és elképzelni sem tudom !!
Akkor meg tojd le a fenébe Fater.
Mindig ilyenek, nem értik amit írsz, és mindenki szembe megy velük az autópályán!!?
Próbáltam, és mától azt hiszem működik!! Csak tudod amikor megadom a rendórnek a pofakönyvi oldalát, a címét telefonszámát akkor "nem találják" ??!!
Van most valami front? Egyre durvábban esnek egymásnak az emberek, lassan az utcára is veszélyes kimenni... vagy ezek csak a szájbertérben gladiátorok? Beteg a világ...