Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok valakinek van e Eladó kipufogója 2009-es Cb 600 F Hornethez??
hello. mennyit tudtok a vas előéletéről? nem lehet, hogy deformálódva van a váz?? gyanús, hogy 2 szettel sem frankó a rögzítési pont.
Sziasztok. Némi segítségre lenne szükségem. Egy barátom motorjával kínlódok. CB 600 F4 2004-es évj. Akarunk tenni rá dobozt de a hozzá való Givi 258FZ szettnek az első ülés alatt lévő konzoljai nem stimmelnek. Nem állnak rá a karokra. Valaki találkozott esetleg már ezzel a problémával??? Már 2 szettet is rendeltünk de az eredmény ugyanaz. Előre is köszi az infót!!!
Még nem tudni. Törött a porc a vállamban, de lehet hogy összeforr, ha nem mozgatom. Augusztus elején eldöl, hogy müteni kell e.
De elengedtem, de megpróbáltam erős kézzel terelni, de akkorát rántott rajtom, hogy kifordult a vállam. Először jobbra fordult keresztbe, az látszik a gumin, majd valahogy megtapadt és balra ugrott. közbe nagyot rántva a kormányon..
srácok pc 25e blokkban kívülről cserélhető a váltótengely szimering?
Ajjaj,.......műteni kellett?
Jobbulást mind2őtöknek! Akkor együtt csúsztatok, nem engedted el a szamarát
Csak a saját szezonom temetem. A nyár végéig levest sem kanalazhatok jobb kézzel, nem hogy motorozás...
Jobbulást.
Amúgy nem is vészes,csak egy kuplungnal,a többi szepeszet,jobbról kell fényképezni és nem látszik.Ezert meg nem kell temetni a szezont.Meg csak most nézem az osztrák szállásokat.
szomorú az ilyet látni, nyílván átélni még roszabb!
Mielőbbi javulást a motornak, remélem neked nem esett nagyobb bajod!

Nándi jól mondta, az egészség fontosabb!
A motor javítható!
Itt is reszvetem. Az egeszseg az elso, a motort meg megcsinalod. Ebay-en keresgelj, szerintem most talalsz hozza mindent, egy kek hibatlan tankot is felraktak ma.
Sikerült idö elött befejeznem a szezont :-(
Sziasztok,
2002-es mocimhoz keresek sportdobhoz összekötő csövet, de nem nagyon találok. Van esetleg valakinek eladó, vagy tudtok címet ahonnan beszerezhető?
A motorral együtt is vihető :D
Sziasztok,

színre fújt hasidom, illetve hátsó sárvédő eladó. Akit érdekel kérem privátban írjon!
Most hetvegen sajnos mas terv van. Ettol fuggetlenul kaphatnek infot/utvonaltervet a turarol?:)
Az a baj, nem tudtam rola....
Honnan tudtad, hogy tervben van, egy Balaton kerülő túra Horneteknek? Most hétvégi program lesz és az útvonal is megvan!
Azt még nem.
Toltofeszt mértel?
találkozott már valaki olyannal, hogy vibrált/villogott a km óra (ford.számé nem) világítása?? jellemzően üzemmeleg motornál jelentkezik. Nem fordulat függő. Izzó cserélve, ledes is, sima is próbálva. Kábelek ellenőrizve, megmozgatva, ahogy minden más is, amivel összefügghet...
Én olyan 100papír per/m szoktam fejben.
Ha még tud gondolkodni.
Az is jó játék,tök lelassul a világ és elgondolkodhat az ember hosszan mennyibe is fog ez kerülni.