Sziasztok!
PC34-es Hornetem elkezdett olyat játszani, hogy 3-400-al visszaesett az alapjárati fordulatszám, kicsit más a hangja is, és ha felmelegszik a motor, akkor egyszer csak leáll. Generátor és akksi már ellenőrizve, a szerelő szerint a főtengely jeladó a hibás. Azért írok csak, mert elég körülményes ezt méréssel igazolni, és hátha találkozott már innen valaki hasonló problémával, esetleg tud egyszerűbb hibakeresési módot, vagy olyan lehetséges hibaforrást, amire nem is gondoltam.
Ötleteket, válaszokat előre is köszönök!
kijöttek a kipufogó tőcsavarok,az egyik kontraanyával kocogtatva a tőcsavart de a másik nem adta meg magát ott hegeszteni kellett az anyát a tőcsavarhoz
Üdv mindenkinek most szeretnék vásárolni egy hornettet de a kinézett moci külföldi megtudnátok mondani hogy mennyi a regadója 2004-es motorról van szó de nem tudom hogy euro hanyas .Köszi előrre is.
Melegítsd meg körülötte az alut hőlégfúvóval, ha jól értem amúgy is kuka a tőcsavar, kopogtasd meg kalapáccsal hosszirányban. Ki kell jöjjön, de jól össze tud rohadni az aluval.
Én biztosan tavasszal cserélném, mondanak olyat hogy savas olaj télen nem tesz jót a motornak, de mutasson már valaki olyan alkatrészt amit bántott a savas olaj télen
PC34-es Hornetem elkezdett olyat játszani, hogy 3-400-al visszaesett az alapjárati fordulatszám, kicsit más a hangja is, és ha felmelegszik a motor, akkor egyszer csak leáll. Generátor és akksi már ellenőrizve, a szerelő szerint a főtengely jeladó a hibás. Azért írok csak, mert elég körülményes ezt méréssel igazolni, és hátha találkozott már innen valaki hasonló problémával, esetleg tud egyszerűbb hibakeresési módot, vagy olyan lehetséges hibaforrást, amire nem is gondoltam.
Ötleteket, válaszokat előre is köszönök!