Aki már cserélt kormányt a motorján utángyártott alu kormányra. Hogy szoktátok felrakni a kormányra való dolgokat? Az utángyártott kormányon nincsenek furatok. A megfúrás nem gyöngíti meg túlzottan az alu kormányt?
megcsinálták egyszerübben a nyerget... bár én nem javasoltam a kókánykodást.
egy átmenö 6os csavart raktak bele, végére 2db önzáró anyát. a fékbetét tartó funkcióját max.ellátja az igaz,de nem gyári megoldás...
Egyébként hatalmas patthelyzet van, van az mt09 tracer, 1000xr, versys és a multistrada. Más nincs is ami ilyen kategória ami szerintem pedig nagyon kellene. Nem is értem miért nem gyártanak 17-es kerekű emeltmagasságú motort...
Arra mindenképpen sort keritünk!!!!
Hááát nem biztos hogy szuszka lesz az utód
Túrásabb motort szeretnék, de ha nem jön be akkor akkor vissza kacsingatok a Naked verziókra...
egy átmenö 6os csavart raktak bele, végére 2db önzáró anyát. a fékbetét tartó funkcióját max.ellátja az igaz,de nem gyári megoldás...
Deus kilatasok.
Az ezres Versy az is egy kedvenc, de még a Vfr 800x is tetszik
Egyébként hatalmas patthelyzet van, van az mt09 tracer, 1000xr, versys és a multistrada. Más nincs is ami ilyen kategória ami szerintem pedig nagyon kellene. Nem is értem miért nem gyártanak 17-es kerekű emeltmagasságú motort...
Hááát nem biztos hogy szuszka lesz az utód
Túrásabb motort szeretnék, de ha nem jön be akkor akkor vissza kacsingatok a Naked verziókra...