Hatha erdekel valakit ... A gyari riaszto csatijahoz valo ellendarabom van par elado. 2003-tol biztosan hasznalhato. A gyari oldalon (kabelkoteg) fix es gyujtas 12v talahato. Nekem innen van a gps, healtech mm5 megtaplalva.
Nincs ilyen "hová állítsam" beállítás. Ami nektek adott úton és csomagmennyiséggel jó. Ha a rugót összenyomod az állítással akkor keményedik, a másik irányba puhul a futómű.
Azért csak az enyém van takaró alatt, mert Ildiét használom napi szinten.
Az enyém sajna teleszkópos lett, lehet a kormánycsapágy is oda. Leizzadtam, mikor haza kellett jönnöm vele....
Bubus ebben a hónapban tudja majd vállalni valamikor.
Pucerát meg majd kapnak, ha olyan lesz az időjárás, hogy lesz értelme.... :D
Sziasztok. Valaki szajbaragosan-egyszeruen elmagyarazhatna a hatso rugostag beallitasat/hasznalatat. Jelenleg a gyari 4es erteken van. 89 kilo vagyok. Viszont jon a szezon, es a parom is jonne (70kg). Hova allitsam?! 2004-es hornet.
Sziasztok. A következő volna a kérdésem, kormányvégsúlynak a belső részéhez hol lehet alkatrészt kapni? Van egy karmos lemez ami belekapaszkodik az alu öntvénybe, és a lemez egyik karom része van eltörve és ezáltal a végsúlyt nem tudom rendesen meg húzni mert elforog.... Végsúlyból annyi féle fajtát méretűt színűt találtam de a belső részhez egyelőre semmit. Előre köszi.
Sziasztok!
Tavasszal szeretném megcsináltatni az ülésemet, mert már semmi párna nincs benne, és a (mű)bőr is tükörsimára kopott. Tudnátok javasolni olyan szakembert, akire nyugodtan rábíznátok a saját üléseteket is?
Másik téma, szétjött a motoros bőrnadrágon a zipzár. Valakinek tipp, hogy Budapesten belül hol dolgoznak ár/érték/idő tényezőket figyelembe véve a legkedvezőbben?
Illetőleg egy technikai jellegű kérdés. Most fogom először műszakiztatni a motoromat, és nincs rajta kapaszkodó. Ez probléma lehet? Ha igen, van valakinek eladó?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Tudtok segíteni? Ledes iranxjelzőket raktam fel led indexrelével együtt. Amikor beinditom kb 10 sec után elkezd kattogni a relé, de műkódik minden. Mi lehet a gond?
https://www.aliexpress.com/ite...
Azért csak az enyém van takaró alatt, mert Ildiét használom napi szinten.
Az enyém sajna teleszkópos lett, lehet a kormánycsapágy is oda. Leizzadtam, mikor haza kellett jönnöm vele....
Bubus ebben a hónapban tudja majd vállalni valamikor.
Pucerát meg majd kapnak, ha olyan lesz az időjárás, hogy lesz értelme.... :D
Jól meglestem a kék szörnyet
Miért csak a tiéd van letakarva?
Egy alapos pucera rájuk fér
https://www.facebook.com/group...
https://www.facebook.com/group...
Az első csoportban kicsit nagyobb az élet.
A másodikban viszont tag HondaBubus.....
Tavasszal szeretném megcsináltatni az ülésemet, mert már semmi párna nincs benne, és a (mű)bőr is tükörsimára kopott. Tudnátok javasolni olyan szakembert, akire nyugodtan rábíznátok a saját üléseteket is?
Másik téma, szétjött a motoros bőrnadrágon a zipzár. Valakinek tipp, hogy Budapesten belül hol dolgoznak ár/érték/idő tényezőket figyelembe véve a legkedvezőbben?
Illetőleg egy technikai jellegű kérdés. Most fogom először műszakiztatni a motoromat, és nincs rajta kapaszkodó. Ez probléma lehet? Ha igen, van valakinek eladó?
A válaszokat előre is köszönöm!