jó neked. én az 5 ezernek is örülök.
"korábbi felmérésünkből mégiscsak az derült ki, hogy a magyar motorosok átlagosan 5-6000 kilométert tesznek meg egy-egy idényben. " https://hegylakok.hu/2015/10/s...
Tudom nem Naked de a 2003-as R1(152LE) jóval kevesebbet evett. 350km-t elment egy tankkal. Nem az az 1L /100 a gond,. hanem hogy sűrűbben kell tankolászni. Elég fura volt megszokni, hogy a 8évvel fiatalabb motor literekkel eszik többet.
Haladás közben nem is megy fölé. Városban tötymörógve , piros lámpáknál van az, hogy felszalad elég hamar. Amikor ez először megtörtént, hívtam is az eladót, hogy mi a ...om ez, hogy 100 fok fölé megy a víz . Ő nyugtatott meg, hogy ezek a motorok már ilyenek. Sokkal régebben az Ntv 650 -en, CB 400 -on sosem láttam ilyet. De hát az ember holtáig tanul. Kevés kivétellel
Mi is így jártunk, 200nál már villogott, mai napig nem értem hogy tudtam vele 100km-t még elmenni. Közben 5-6kút, vagy zárva vagy épp nem fogadja el a kártyámat...
Na itthon nincs ilyen gond tehát motorozz itthon és még a hangért se szólnak.
Ki milyen olajat használ a motorba? A 10w-40 az oké. Egyéb típus és márka érdekel.
Nem azt mondom hogy nincs, csak azt hogy nem mindegyik.
Bertechsgadenben pingvineztem egy jot, mer a faluban nem volt nyitva, pedig a google aszondta.
Na ott mar kamillazott a sarga lampa, meg mennem kellett a rossfeld fele jo sokat mire lett egy nyitott.
De jellemzo hogy vasarnap se kut se ember a foutvonalaktol tavol jo melyen levo falukban. Trkepen feherrel jelzett gibegurba utak.
Az automata kutakat meg direkt az en szopatasomra talalta ki az a hulye dojcs.
A spritmonitor adatai szerint a két modell között (CB1000R vs GSX-S1000) 6 dl a fogyasztás különbség a Suzuki javára.. Suzuki: 5,4 Honda, 6 liter.
A Suzuki nagyobb csúcsteljesítmény ellenére fogyaszt kevesebbet. Ez azt jelenti, hogy egy 5000 km-es motoros szezon alatt kb. 10e ft-ot lehet spórolni a Suzukival és persze picivel ritkában szükséges tankolni is.
A mesés nyugaton is vannak kutak, meg vasárnap is. Egy a dolog nyitja: mindig legyen nalad 5-10 eurós bankjegy, mert nem minden kártyát fogad el az automata és azok általában nem is adnak vissza. Na ebből tud gond lenni, ha bedobsz egy 50 -est
Nekem szerencsém volt, mert 10 percen belül jött 2 német motoros(BMW) és rá tudtam őket beszélni , hogy letankolják es kifizessék az én bedobott pénzemet.
Egyébként odafigyelek ilyenkor és 200 km körül keresek benzinkutat. Sosem volt ebből gondom.
Azert ez a nem erdekel mennyit fogyaszt neha le tud szopatni.
Speciel a meses nyugaton kurvasok benzinkut vasarnap zarva van, es ha csak naggyabol nem tudom menbyi az annyi akkor eleg bena helyzetek adodnak mire megtalalja az emberfia a kovetkezo helyet.
Szoval szerintem erdemes tudni hogy fogyaszt kulonbozo gazkarallasoknal.
Nekrm tud 5 alatt es 7 felett is.
Biztos velem van a gond, de ahogy közlekedek egy 1000es naked-el, 5L fölött nem igen fogyasztott!
(legalábbis 1 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor fogyasztott 5L felet)
Pedig én is tudom cimbálom a gázt
Eleinte még párszor néztem, hogy mennyit fogyaszt (akkor 6,2-6,4 körül mértem), de már több éve nem nézem. Nem mindegy, hogy 6 v. 7 liter? Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e itt, aki 30-as olajat tölt bele. Attól tartok, hogy ezt csak a fogyasztáscsökkenés miatt erőltette a Honda.
"korábbi felmérésünkből mégiscsak az derült ki, hogy a magyar motorosok átlagosan 5-6000 kilométert tesznek meg egy-egy idényben. " https://hegylakok.hu/2015/10/s...