Én is nagyon vártam, de egyre jobban úgy tűnik,hogy csak fikció az egész. Ha valóban lesz ilyen,szerintem nem lesz bicigli kormányos, egy CBR sem az. Olyan kiemelt magasított lehet mint a CBR 650 f.
Ez a kép nagyon csinált, nézzétek meg a kormány meg a tükrök viszonyát, ha fogod a markolatot pont takarod a tükröt. Valaki szivatott mindenkit, rámontázsolta a 650R idomzatát egy CB 1000 re.
Csupán a dizájn miatt nem cserélném le az SC60-asomat erre. Viszont szerintem ezzel a frissítéssel valamivel szebb lett. A motor és elektronika pedig sokkal komolyabb mint a régiben (SC60).
Ha télen is motorozni akarsz arra külön gumi kell pont. Az eső meg a melegre meg szárazra meg ízlések és pofonok. Én michelin párti vagyok és abból is a powert szeretem. De valaki pirelli dragonos annak ellenére hogy vizen teljesen rossz. Valaki continentalt szerereti én sose tennék motorra volt de nem jöttbe ahogy a bridgestone sem. Dunlopot használtam de annak sem tetszett a reakciója. Persze ezért mások megköveznek mert nekik az jött be.
Sose hallgass a hülye régi dakota közmondásokra!
Ez a kép nagyon csinált, nézzétek meg a kormány meg a tükrök viszonyát, ha fogod a markolatot pont takarod a tükröt. Valaki szivatott mindenkit, rámontázsolta a 650R idomzatát egy CB 1000 re.
Igaz hogy ezres,sor4,honda,de tetszik.
https://totalbike.hu/hirek/2020/11/10/hanyattdontott_lampat_kap_a_honda_cb1000r/
Nekem továbbra se tetszik.
Elől meg horror,öngyilok,borzadály egy angel GT.
Ezt találtam itthon ingyé.
Hülye kérdésre hülye választ
Szívesen