A rosso corsa birt 8e-ret,de mivel fagyitúrista vagyok kell a fenének sportgumi,a road 5 meg asszem 12e-nél tart,és se ke kocka,se megcsúszás.Nagyonnemmindegy mennyi méter után égetem el a 90 rugót.
Ermax plexi. 15ezerért vettem használtan. Haverom szólt hogy egy cb1000r-ről leszedték az extrákat és gyáriként eladták és van pár cucca. Köztük volt. Teszteltem két hete. Befeküdve a tankfelé 220nál teljesen jól elterelte a szelet. Hideg volt az aszfalt ezért nem húztam jobban. De bevált eddig. 160nál kiülve teljesen kényelmes. Lett egy hátsó sárvédőm is de azt még nem rég hegesztették meg és éppen festőnél van. Az is csinos cucc. És persze az elektronika is arról a mociról került hozzám. Hát igen meleg lett tőle a gép.
Jó, akkor csak én vagyok ilyen agyament
A plexiről mesélsz nekem? Úgy vetted rá? Meg kell hozzá fúrni a fejidomot? Mennyibe került, ér valamit? Komolyan gondolkodom idén egyen, de lövésem sincs milyen legyen...
Az meg nálam, minimum 3 szezon
De a sportgumi nem is arra való, hogy 14-15 ezreket menjen vele az ember.
Idén váltok inkább Road5-re
Volt már dolgotok Pirelli Angellel? Vagy az lesz vagy Continental, még nemtudom
A plexiről mesélsz nekem? Úgy vetted rá? Meg kell hozzá fúrni a fejidomot? Mennyibe került, ér valamit? Komolyan gondolkodom idén egyen, de lövésem sincs milyen legyen...
Most fogok először polírozni.
De sok baja nem lehet egy rm acélnak vagy igen?