hello! Én Triumph Speed-n használom az M7 RR-t és nagyon szeretem. Nem ellenőriztem le most,de szerintem nekem sem 2.9 van benne , érzésre kicsit kevesebb. Idén jártam Rétság felé az M2-n, Parassa felé tovább és nem tapasztaltam vele semmi tapadás vesztést pedig a Váci szerpentinen tizen akárhány fokban fektetem a vasat pár miliméteres majrécsík mellett. Tavaly Kakucson is voltam és 2 kör után ott is fektettem, igaz 3-ikban volt a motor. Lejjebb nem használtam ott. Summa summárum Nekem bridgestone s20 volt előtte és annál valahogy biztosabbnak érzem, sajnos pontos számadatokat nem tudok mondani. Elégedett vagyok vele maximálisan.
Köszi, akkor lehet, h tényleg ez a megoldás. Hozzáteszem, mikor megvettem a gumit, mindenhol örömódákat zengtek róla. Mostanában olvastam pár negatív kritikát is, pont ugyanezt a tapadásvesztést írták róla több helyen. Valószínűleg nagyon érzékeny a nyomásra...
Van valakinek tapasztalata a Metzeler M7RR gumival? Az eredeti szar BT15-os gumikat erre csereltem, de nem vagyok elegedett a hatso gumival. Kanyarkigyorsitasoknal felig dontott poziban csuszkal kicsit erosebb gazadasoknal. Azon tunodom, hogy vegyem-e lentebb a 2.9-es nyomast, ami a javasolt egyebkent...
Na, leellenőriztem én is. Nálam is barnás a műanyag cső. Nem szedtem szét, mert nem láttam, hogy dzsuvás lenne. Akkor erről ennyit, majd néha ránézek.
Április közepén helyeződik vissza forgalomba a gép, most már kibírom :))
Megvannak és eladom őket. Az árban megeggyezünk biztosan nem akarok értük sokat,és 5-6 ezernél többet nem is volt benne. Ha érdekel hívj fel 70 9425199
Nos, kedves Uram!
"Kitakaritottam"a kartergázcsövet. Jobban mondva szétszedtem, Úgyhogy csináltam mintha Kitakaritottam volna, mivel egyáltalán semmi szennyeződés nem volt benne. Enyhén barnára van színeződve, ami szerintem inkább a motor hőjétől van, nem pedig szennyeződés miatt. 9000 km-t tettem meg vele tavaly. Egyébként ha leveszed a takaró idomot, simán látható, hogy van-e kosz benne.
Van valakinek tapasztalata a Metzeler M7RR gumival? Az eredeti szar BT15-os gumikat erre csereltem, de nem vagyok elegedett a hatso gumival. Kanyarkigyorsitasoknal felig dontott poziban csuszkal kicsit erosebb gazadasoknal. Azon tunodom, hogy vegyem-e lentebb a 2.9-es nyomast, ami a javasolt egyebkent...
Április közepén helyeződik vissza forgalomba a gép, most már kibírom :))
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_1000_r-11255549
Szoktatok együtt gurulni vagy találkozott szervezni?
"Kitakaritottam"a kartergázcsövet. Jobban mondva szétszedtem, Úgyhogy csináltam mintha Kitakaritottam volna, mivel egyáltalán semmi szennyeződés nem volt benne. Enyhén barnára van színeződve, ami szerintem inkább a motor hőjétől van, nem pedig szennyeződés miatt. 9000 km-t tettem meg vele tavaly. Egyébként ha leveszed a takaró idomot, simán látható, hogy van-e kosz benne.