Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Allerpapa a Banditával
2. Daytona 955
3. 675 Daytona
4. Gixxer 750
5. Gixxer 750
6. Gyuri GSX1300R
7. Dani CBF600s
8. Balu SV650s
9. Pákó SV650s
10. Réka SV650s (?)
11. Ramirez CBR1100XX
12. VTR1000F (?)
13. Czinkó SV650N
14. Mocilaci & Black Ghost
Az a 4:1 titán aprókavics verseny rendszer van rajta, ami régen az enyémen volt. Elég morcos hangja van .
hú de hogy lestek ma bercsényisek mikor kijöttem a garázsoktól aztán mentem előttük majdnem kiestek a szájukon
azt hittem az a hangjától van vagy út közben hátsó ülésen
Meg könnyebben lecsúsznak tőle a kislányok bugyijai .
Pontosan ahogy mondod.
de az mire jó amúgy? mert hogy kanyarodni nem fog tőle jobban az fix. csak gyorsulásra hogy ne egykerekezzen ?
Ja, elqrták a MotorLine-os matricát a motorján .
áhh de basszus vasárnap ('10.04.04) az nekünk pont nem jó f@sza
még a végén vasárnapra marad a dolog.én kaja után indulni akarok
Láttam a Mátét ma én is. Laza a srác
Időben meglesz, nyugi!
Csak 1 nyújtottvillás busáról tudok, az ma járt nálam, viszont hófehér...
Ő nem tud jönni holnap .
Ok-ok... csak ha megjön a városi hozzájárulása, a rendőrök meddig ülnek még rajta?
amúgy láttam st istván úton egy full fekete busát hosszabbított lengőkarral elég brutálisnak nézett ki sajna nem láttam a rajtját lámpánál mert előbb kaptam zöldet mint ő
Akkor néhány infó a nyuszis felvonulásról:

Közűt kezelőkkel minden oké. Az országos közútkezelőtől megkaptam az engedélyt, a városi keddig kipostázza. A rendőrségen pedig már csak ezekre a papírokra várnak Szóval minden a lehető legnagyobb rendben halad Tessék toborozni a népeket továbbra is
jobban örülnék egy quadosnak , de motoros is jó.a Jövö hétvégén?
Motoros nem jó?
Szerintem itt fog kóvályogni a környéken még este 8-kor is! Majd ha már nagyon megsajnálom,akkor kimegyek érte.
quadostársat keresek a bakonyba,csesznek környékére. üdv: kispampa
Nekem reggel 6-kor csörög a bio vekker! Amúgy nem leszek itthon délelőtt. Csörögj meg mielőtt jönnél.
Inkább a rendőrökkel kezdj valamit .
Szia
Az a baj hogy valamelyik nap névnapozni megyünk (szóval iszunk... ) és akkor valszeg nem jó vagy csak mittomén 3ig , de még nincs letisztázva hogy melyik nap lesz , de mindeképp akarunk menni még a hétvégén , új kesztyűt puhítani kell