Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tavaly elindultam télen fertődi kastélyhoz -6-ban de félúton vissza kelett fordultnom, mert onnantól összefüggő jégpáncél volt az úton de nem is volt baj, mert így is majd letörtek az ujjaim a 60km alatt is
Ismerős képsorok, azt hiszem már láttam. Igazi fighter gépet faragtak belőle (szó szerint ). Lehetett vele munka rendesen.

Találtam a winyómon én is megvadított SövényVágókról képeket:
nm számit balu szard le....az unokáknak majd mondhatod h látod öregapád de hülye volt!
lehet de igazából nem is érdekel tököm se akar vén csoszogó lenni
Úgy konkrétan a kormányt se tudtam egykönnyen elengedni, kicsit beállt a kezem Az ízületeknek biztos jót tett. De sebaj, idős korunkra már nem lesz velük gond, mert nem lesznek
SV kicsit másként
Balu ezt nézd meg
biztos komoly út volt
ejha..széép dehát na....tulságossan nem izgatott h hideg an menni akartam....
Igazi tavaszias este van ma. A hétfő meg hát jah Nem sok olyan fanatikus van, aki 4°C-ban és viharos szélben elindul egy 100 Km-es túrára... Azóta lehülyéz mindenki akinek elmeséltem
mi már nem fogunk nyugdíjig élni az hoot zihher
amugy vagyunk itt egy páran korodbeliek a gyárban , de nem elegen sajna nagy többség jobb esetben 40 , de inkább 50 fölötti most nem azért, hogy az öregeket bántsam de normálisan munkát végeztetni csak fiatalokkal lehet(ne) ha nem szinte a koporsóig tartana a nyugdíjkorhatár talán lehetne is
szijjja
azt elhiszem h jobb idő van...
szerintem kimondottan jóidő van
én is kerültem délután a várusban egyet
szorgos -dolgos csajszi
Szépjóestét!

Most értem haza a városból egy egy kis éjszakai motorozásról Sokkal jobb idő van, mint 15.-én volt
szegény....éljenek a munkások.... faszom kivan...nemtom hány 21éves melozik annyit mint én...
nekem se sok kawarinácska szombaton is 6-tól 14-ig meló, vasárnap 22-kor meg kezdjük a következő hetet...
jah reggeles a jo kurvaanyukat... szombaton melo 6-4ig meg asárnap a focipályán ugyhogy ezen a héten se lesz pihi
meló milyen volt ma? te is hajnalos vagy a héten?
nem számit..az is megteszi tudod nem vagyok nagy igényű
csak egy használt zx-10-est újra nem tellett bocsi
vettél nekem ajándékot..... igazán nem kellett volna
azt elhiszem mivel ellenkező irányba gurultunk , ausztriába kocsival motoros boltba