vágom Pohit anno még mikor bukó vásárlás előtt voltam irogattam oda egypár sort. de végül is aztán nem tőle lett kupakom, mert a Shark jobban passzolt mint az Arai vagy a Vemar
mért motoros találkozón mi szokott lenni mikor már mindenki bevan b@szva és még korán van az éjjeli vetkőzős kurvákhoz ? há nem rock múzik ? csak én nem azt a fajta rockot képviselném hanem továbbra is az indie-t
Ajánlom pohi kolegát a ruhás topikban tőle vettem , mindennel együtt 26830 ft-ért (szállítás stb.) , idáig nekem is csak egy nagy álom volt a bolti 55ezer ft-os árával
hát jah nem igazán találkoztam még 400 asal csak cb500 meg gs500 at láttam párat. egy gs500 most is találkoztam földesgáborn.
egy gp pro az én álmaimban is szerepel. az a baj hogy csak ott
azt a motorozás melyik területén kell használni?én azt hittem csak az az elfogadott ilyen fórumokon ha egész nap motorról beszélünk és csak arra költünk (meg talán van még egy de az most nem érdekes )
hali
ja tényleg te nem is láttál még itt engem mert pont akkor jöttél mikor én "szabadságon " voltam , ja hát túl sok 400-a nem futkos győrben meg itt a környékben szal tied meg az enyém sem jön szembe gyakran
kesztyűre már tavaly óta fáj a fogam de most összejött végre rá a pénzem
remélem a következő amivel dicsekedni fogok az a gitárom lesz
hát arrol a 6000-ről amibe az egész pestre buszozás vagy vonatozás vagy motorozás kerül
mer én gyalog nem fogok elmenni
talánn még biciklivel megjárnám de arra még rá kéne gyurnom
Sziasztok!
Na vissaztértem kb 1 hónap szünet után (mocskos középfül gyulladás + egyéb ..) Jó sok marhaságot összehordtatok baszki Nekem most idén kimarad a Hungexpos kiállítás mert szombaton elvileg nem leszek itthon vasárnap meg magolás... De holnap sztem ahogy hazaérek suliból megyek egyet végre a ződdel, óvatosan mert a fékem még mindig szar
Amúgy nézzétek mivel leptem meg magam névnapomra :
nem kell
lehet rossz a felfogásom de közúton megtanít/tanított az élet,pályán pedig tudom mi a gyengém,bár néha egyszerűbb ha más vezet rá.
Holnap dél körül indulunk Budáról,majd akkor találkozunk.
Egy számot kaphatok emilben?vagy vegyél fel valami jellegzetes ruhát ami alapján megismerlek
Most is jót mentem,bár a mentő után beállás szemétség volt...
Lehet irigykedni,a héten meglesz az 1000km szinte helyben
egy gp pro az én álmaimban is szerepel. az a baj hogy csak ott
ja tényleg te nem is láttál még itt engem mert pont akkor jöttél mikor én "szabadságon " voltam , ja hát túl sok 400-a nem futkos győrben meg itt a környékben szal tied meg az enyém sem jön szembe gyakran
kesztyűre már tavaly óta fáj a fogam de most összejött végre rá a pénzem
remélem a következő amivel dicsekedni fogok az a gitárom lesz
kesztyümeg nem kicsit komoly grat hozzá.
mer én gyalog nem fogok elmenni
talánn még biciklivel megjárnám de arra még rá kéne gyurnom
Na vissaztértem kb 1 hónap szünet után (mocskos középfül gyulladás + egyéb ..) Jó sok marhaságot összehordtatok baszki Nekem most idén kimarad a Hungexpos kiállítás mert szombaton elvileg nem leszek itthon vasárnap meg magolás... De holnap sztem ahogy hazaérek suliból megyek egyet végre a ződdel, óvatosan mert a fékem még mindig szar
Amúgy nézzétek mivel leptem meg magam névnapomra :
lehet rossz a felfogásom de közúton megtanít/tanított az élet,pályán pedig tudom mi a gyengém,bár néha egyszerűbb ha más vezet rá.
Holnap dél körül indulunk Budáról,majd akkor találkozunk.
Egy számot kaphatok emilben?vagy vegyél fel valami jellegzetes ruhát ami alapján megismerlek
Most is jót mentem,bár a mentő után beállás szemétség volt...
Lehet irigykedni,a héten meglesz az 1000km szinte helyben
ggooooooooooooo