Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont törit, ne erőltesd felesleges
balu: akkor nem sokkal kerültük el egymást
hétvégén valami nagyszabásu gurulás?
köszi de erős napsütésnek jobban örültem volna ..
na én mára viszont búcsúzom mert gyorsan még átnézem töriből a rákosi korszakot hogyrohadna meg
jóccakát
Na ez a rész a bukkanó előtt van. Igen, eddig is rossz volt, de azt hittem azt már nem lehet überelni. Hát tévedtem

Holnap kellemes tavaszias idő várható, 17 fok körüli csúcshőmérséklettel. Gyengén felhős lesz az égbolt, csapadék nem várható.
és az időjárás jelentés? amúgy az a rész eddig se volt túl remek.. nem ott van az a nagy ugrató szerű bukkanó, szalagkorlát minkét oldaon és asszem 70-es tábla kitéve ?
Kátyú téma kimaradt: Ravazd kivezető Csesznek felé menve: olyan mint egy felrobbant aknamező. Gyalázatos. Amúgy máshol rendben van az út. Ja és egy csomó fát vágtak ki a 82-es út mentén.
Közérdekű híreinket hallották
12:30kor végzek suliban és utána egyből rohanok haza és megyek is, de lehet még be kell ugranom haveromhoz écsre megmutatni a motort mert élőbe még nem látta , de ha azt mondod hogy csesznek oké akkor arra fele fogok menni utána tuti
Szerintem teljesen rendben van a szerpentin. Mondjuk lábtartóig nem mertem dönteni, mert a 15 fok az mégis csak 15 fok. De nem csúszott meg egyszer sem. Tiszta is, nem annyira kavicsos már mint hétfőn volt. Az út legszéle gányos még, de ott jó esetben úgysem közlekedik senki
Mikor tervezel menni holnap? Mert nekem is szándékomban áll 2-ig melózok, utána ráérek...
hali én lehet hogy holnap megyek még nemtom amúgy milyen az út arra felé most? motorozható már? mármint esetleg új kátyúk stb vagy kavics az úton?
hát nem tudom mert kakucson még nem voltam majd talán idén megyünk ..
ja hát idén lesz ez a mocsok érettségi majd meg szakadok annyi tétel van
Rosszkor készült a kép.Ez alapján lehet hogy futóval vittétek őket ki
Igen, azok mi voltunk. Visszafelé Barátinak, majd Csanaknak jöttünk.
Szia, én megálltam a panonhalmi környéken megfordultam aztán Győrszemere felé vettem az irányt egy kis városi kacskaringóval.
2 szép SV-t láttak ma barátin is. Lehet hogy akkor ti voltatok azok.
hát jha jha lehetne továbbra is ien szép jó idő sőt, jobb is
én is inkább Honda pártját fogom bár mikor keresgéltem egy ZXR 400 állt a 2. helyen de azért a VFR az VFR meg hát V4
Te is most éretségizel? Részvétem én is
Én még nem voltam pályán de kipróbálnám egyszer hogy milyen lehet először csak finoman. Kakucson szokott lenni oktatás is nem?
Jó estét!

Na ki volt ma Cseszneken? Én igen
Itt a fotódokumentáció:
ez különben is jobb kép
te rohadjá már meg ... énse szidom az olajzabáló kenda gumis pöcsköszörűdet
ezután nekem is nagyon a CBR 600RR felé húz a szívem de csak azért mert az nagyon régi álmom főleg a '07-es
jó az egyik felét vihetik ezért,de a szívemet csak honda kaphatja.meg suzuki.meg yamaha
szóval ezért:
viszont a másodikért még ujjpercet sem adnék
Jóccakát !
Na, lassan lépek, dolog van.
Csá,
Adjon az Isten!
Szebb Jövőt!
mér egyedül körforgalomba jobb zakózni? úgy nem az igazi
amúgy meg kawákat ne szidd nem is oylan rég még te áradoztál róluk én még emlékszem csak most meg tagadod.. fél vesédet eladtad volna egy ninja-ért te álszent
előttem mindenki elesik,ezen nincs mit vitatni.
emlékezz csak
a gyengék elhullanak...
na ez így nem igaz.. ringes se törtem remélem idén sem fogom
Az utánpótlás :
Tudom, ez nem ide tartozik, csak annyi hogy:

Előadó(k):
Vona Gábor, a Jobbik elnöke és kormányfőjelöltje
Téma:
A Jobbik programja, aktuálpolitikai kérdések
Rendezvény helye:
Győr, Richter Terem (Aradi vértanúk útja 16.)
Választókerület:
Győr-Moson-Sopron 2.
Győr-Moson-Sopron 3.
Rendezvény időpontja:
2010-03-21 14:00

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
nemkell nekem szebb jövő hanem elég az olcsó benzin is