azok is hol vannak az 500hoz képest .ja amúgy ma találkoztam 1 gixxeressel meg 1 RR-essel az Árkádnál.ott álltak a bejárat mellett és pont akkor indultak mikor odaértem ...megijedtek
Akkójóvanakkó .
Még csak a Zolival + CoNoRral beszéltem, de utóbbi melózik szombaton...
Mindenesetre pár gixxert + busát talán össze tudok hívni "hamagyorsan"...
Csak nehogy elguruljon a gyógyszer, ahogy szokott .
A traffikat azé' lecsekkolom előtte .
Cseszneket mi se terveztük. Azt már unom, annyiszor voltam idén... De azért holnap még belefér. Egy héten 3× bőven elég ilyen időben
Tatára gondoltunk mi is...
Hát a ~200 Le az nem kérdez vissza Amúgy nekem is tetszik ez az évjárat. Nemtom merjek-e képet berakni róla? Bálint mit szólna hozzá, hogy már megint a K-betűs motor
Szombat 1ig melózok, utána mi is megyünk 1 lightos kört, bár sztem a hideg aszfalt + a bakelit keménységű hátsó gumimat figyelembe véve Cseszneket egyenlőre hanyagoljuk...
1 Tatai-tó látogatásra gondoltam .
Jelentkezés csak erős idegzetűeknek .
Kösz sima gyári nekem jobban tetszene ha teljes burkolatos lenne mint a tiéd , amcsinál lehet venni a hasidom meg a fejidom közé egy plussz idomot amitől egybefüggőnek látszik az idom, az egy kicsit dob a kinézetén, mert amúgy saját szeretett motorom , de a véleményen az , hogy nem egy szép kinézetű gépezet de ez a kis sor 2-es blokk nekem bejön
így van jók is a kis 400-as ok. én akkor jöttem rá mikor ráültem az r6 ra. ma is bebizonyította a kis VFR hogy van még mit tanulnom vezetéseknikából, vagy csak sokat felejtettem.
Szép az a hasidom. valami hasonló lesz majd nekem is feleszkábálva.
enyém is 400-as belpiacos mondjuk ki 400-asok a királyok erre fele sincs sok 400-as még egyet se láttam eléggé halott kategória ez európában pedig kezdésnek bőven elég, és nem un rá az ember olyan hamar mint egy 250-es-re
Még csak a Zolival + CoNoRral beszéltem, de utóbbi melózik szombaton...
Mindenesetre pár gixxert + busát talán össze tudok hívni "hamagyorsan"...
Csak nehogy elguruljon a gyógyszer, ahogy szokott .
A traffikat azé' lecsekkolom előtte .
Tatára gondoltunk mi is...
1 Tatai-tó látogatásra gondoltam .
Jelentkezés csak erős idegzetűeknek .
Isten áldja a kawákat! eddig is odáig voltam de ezek után.... hihetetlen annyira széép...
ma végre eljött az én időm mikor is annyi várakozás és nyálcsorgatás után Jani elvitte megmotoroztatta a popsimat!
Szép az a hasidom. valami hasonló lesz majd nekem is feleszkábálva.