Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én montam hogy nem világosba kell beálítani a lámpát a fal mellett
Hidd el "aranyszívem", menet közben jól láthatóan el fog különülni a 2 turnus .
Alap !
felfort a vizem de nagyon
még soha nem csinált ijet, pihent egy kicsit aztánn ment tovább minha semmi nem történt volna, szerintem nem nyitott ki a termosztát
amikor jó lett akkor még mentem vele
tankoltam pannonhalmánn friss benzint aztánn megkergettem egy kicsit nehogy el lustujjon
Hiába csekkolom rendszeresen, ha a Komárom-Esztergom megyeiek nem hajlandók felölteni...
Érdekes módon a győriek már az áprilisit is feltették.
semmi különös .szarul volt beállítva a lámpám és lementem az útról.ennyi
Akkor természetesen mindenki a 3-as csoportban lesz
de van akit az 1-es és a 2-es csoportba is be lehet sorolni... ezt hogy oldod meg aranyszívem? :D
simson kategória is lessz?
vagy azok az 1 kategóriába lesznek?
csoki mi van az NSR-rel?
jaa most olvasom fellfort az agy.. illetve hűtővized
aki nem ment el tatára
de nyugoggy meg én se jutottam el tatára pedig el is indultam
Mindenesetre az áprilisi szezonnyitón ha sokan leszünk (márpedig sztem minimum annyian leszünk, mint ma), csinálunk 3 csoportot:
1. Elmebeteg baromállat donorjelöltek
2. Gyorshajtók
3. Törvényt betartók
a police.hu trafis előrejelzéseit érdemes nézegetni elég sűrűn lesznek a környéken. trafi info
mármint ki voltam én?
azér nem mentem utána már mert előtte csesznekeztem egyet, aztán ugye olyan ideges voltam hogy már nem akartam motorozni mert rossz vége lett volna sztem
ne akard felavatni nem arra való
nem kell rajolni mert CB-d van
ja ott rohadtam de előtte egy fél órát ütöttem a fejem egy padba a garázssor szélén ja hát unalmamba még a 4kereket is lecseréltem, télieket lemostam meg elraktam a garázsba kb egy órája jutottam fel de már éhen meg szomjan haltam
ezen nem lepődöm meg... de azért mesélhetnél róla részletesebben is bátyus...
mi az hogy majdnem felevattad az uj bukót?
megin böszme voltál
Jah, faterod említette hogy otthon dekkolsz a garázsnál... És legalább a kocsin a gumikat kicserélted, vagy hesszelés volt 7-ig?
Képeket nemsokára felrakom. Épp most küldik msn-en, mert nem az én gépemmel csináltam.
lehet hogy te voltál?
mérnem jöttél ki pannonhalmára? ott hétvégén mindíg motoroznak én is ott voltam
a balesetet ne emlegessük .a srác jól van ,bent van kórházban és még 1 ideig bent is marad
na és találjátok ki hogy ki volt az a vadbarom aki nem ment el tata felé a csesznekezés után mert hogy hazamegy mert qrvasokat kell tanulni és a motor tisztítás után jött rá hogy nincs nála semmi más kulcs csak ami a garázst nyitja... és majdnem 7-ig a garázsban dekkolt... na szerintetek?

balu SV-s képek jöhetnek , hallom csináltatok kiváncsi vagyok
látod ezt is megérhetted :D én konkrétan a balesetre gondoltam :D keresztanyád megint pletykált :D
de amúgy remélem mindenki él... és ott se volt kérdéses mint ugye pár hónapja... -.-"
Bálint összefoglalóját kibővíteném a Tatai élményekkel: volt sok sün útközben, mivel itt a tavasz. Kb 20-an mentünk, elég szép tempóval odafelé. Egy kicsit szét is szakadt a társaság. Füzitőnél volt egy kis gebasz de szerencsére megúszták, Ramirezék azért maradtak el. Tatán MociLaciék csapata is megjelent. Szerintem követtek minket vagy nemtom. Mindig beléjük botlunk Visszafelé már a szervezés teljes hiányában mentünk Gyuriék az ETO-nál kávéztak, mi a Dunakapu-téren. Kb ennyi...