Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem marattam otthonn
inkább majnem az ut közepénn marattam mer nemsok tartotta hogy megragaggyon a dugóm
téged is látni ?ugye nem azt akarod mondani h onnantól kezdve foglaljunk össze amikortól nem vagy .M1LAN Pápa felé ment,Baluék Tatai tóhoz,csoki otthonmaradt,cserjani idegesítette bikerinát.én majdnem premier plánba végignézhettem az esésem modellezését aztán a szentiván táblától 100 méterre majdnem felavattam az új bukót
Na halihó... mi történt ma emberek? :O valaki foglalja össze szépen...légysziiiiii
én majd nyuszira leszek kíváncsi
Ha csináltatok képeket, majd felrakhatnál párat. Mert nekem csak az SV-kről van
Ajhe... & még így is utolértük .
"őrűűűttt donorjelöltek "
Hát igen, ez már elég kezelhetetlen létszámú csapat volt.
pedig valakit láttam az ablakbol sárga bukóba
én is akartam menni veletek tatára csak megviccelt az nsr
töltéstaváig jutottam mer felforrott a vizem 10 pecet pihentettem aztánn elindultam haza de akkor már megjavult és ti meg már akkorra biztos elmentetek ugyhogy elmentem pannonhalmára
Vagy lehet jobban tudatosítanom kell magamban, hogyha ennyien megyünk akkor még "okosabban" kell közlekedni .
na én ezért nem mentem veletek.én ezentúl csak főleg inkább egyedül megyek v a gedeon mesterrel
oh még mielött eltiplizek a sarokba bőgni egy-két hungexpos kép!
Mikor indulni akartunk, akkor vettük észre, hogy Ramirezék még vígan kávézgatnak... Majdnem otthagytuk őket, de jó motorosként megvártuk őket. Czinkó meg még azelőtt elindult, hogy észleltük volna Ramirezéket.
Amúgy rájöttem, hogy ekkora csoporttal motorozni nem nekem való .
Ennyi emberhez nem lehet alkalmazkodni, meg nem is lehet mindenkivel beszélgetni...
Még a kicseszett teraszon sem fértünk el .
na én ezt nem olvasom tovább....
Te Balu, ti hová a francba lettetek?
Mi Tatán elmentünk tankolni, csak utána indultunk, Komárom körül találkoztunk a Czinkóval, aztán amikor az ETO Parknál kávéztunk, onnan láttunk titeket menni a város felé...
Igaz mi a "gyors csoporttal" jöttünk...
Arra nem jártam ma.
2 részeltben jöttünk haza. Mert volt 5 SV és kitoltuk a nagy zöld placc közepére őket fotózásra. Aztán a többiek meg már nagyon menni akartak Szóval mi maradtunk még egy kicsit. De nagyon jó gurulás volt, rengeteg motorossal találkoztunk. MociLaciék is beestek egyszer csak. Ők Pest irányából jöttek.
én nagyon nem ugy vettem észre....
pedig megpróbáltam lopakodó üzemmódba menni...
mert akkor legalább nem hallom ha jösz a bolt felé....
Füldugóval,miért?
hát igen... csupán csak a sirogörcs kerülgetett! fülldugoval fogok ezentul dolgozni..

amugy sziasztok!
balu te voltál itt tápon 5 óra körül?
Inkább idegesitettem a Kawarinát...
én mintha láttam volna idom nélküli VFR-t .mondjuk az már Pápán volt.de aztán az is lehet h nem VFR volt .mondjuk 3-4 óra fele sztem Tevel környékén voltunk Tökiékkel