Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly Április 5-én mentünk 22 fokban... idén majd meglátjuk mikor engedi az idő .
Akkor Fehérvár-Veszprém-Almádi-Füred-Veszprém-Pápa kör volt, direkt nem csesznek felé mentünk, mert az aszfalt még elég hideg volt (bár a Városlőd-Pápa szakasz kanyargós). Megbeszéltük azt is, hogy nem megyünk "túl" gyorsan, na ezt hazafelé nem igazán sikerült betartani .
Ez Füreden készült, amikor megáltunk pizzázni...
pár fotó a péntek esti oktatásról.
Gyuri!Mikorra tervezitek azt az évadnyitó gurulást,és milyen utvonalon?
Te meg tűrd be a rózsaszín szoknyád és ne hagyd magad !
Nem csúnya ez a motor ... Ellenben rohadt szép .
Ismét meg kell hogy állapítsam, hogy egyetlen épeszű ember sincs a Győr topikban .
Mindenki hülye csak én vagyok helikopter !
gyönyörű alkotás,le a kalappal
köszi!
neked pedig boldog valentin Bálint-napot
köszönöm a kedves gesztust,továbbra is maradhatsz a kurvám
Na ja...megkockáztatom,hogy az enyémmel még az udvarrol se tudnák kijönni!
Mindegy várjuk a jó időt!
nah megyek a Yetihez
Mondjuk én annyival könnyebb helyzetbe vagyok,hogy nekem bütykös gumi van rajta!

Az előbb bepróbálkoztam azzal az asszonynál,hogy mi lenne ha nagyon beöltöznék,aztán jól ki izzadnám a náthát motorozás közbe? Nem értettem mit mondott,de nem mertem közelebb menni hozzá,mert éppen az ebédre való húst szeletelte a konyhába,egy baszomnagy késsel!
:)LOL
Ez tényleg bejött:))
én is nézegetek kifelé azzal a különbséggel, hogy még mindig rajtam a dögvész nátha...
Asszem azért ma beindítom :)))))
Most is ráülhetsz,csak ne menj vele egy métert se,mert ráfagysz.

én kibaszottul utálok hidegbe motorozni,de már annyira elvonási tüneteim vannak,hogy lehet kerülök egyet ebéd után. Bár az asszonynak mikor ezt megemlítettem,azt mondta lemegy a pincébe,és összevágja flexel a picsába az egész motort! Azt üvöltötte,hogy : Normális vagy,bazdmeg? Két hétig nem láttál a takonytól,meg egész nap úgy köhögtél hogy majdnem kiszakadt a torkod meg a tüdőd.Most meg motorozni akarsz? Van neked eszed? Menjél,de ha egyet tüsszentesz,meggyújtom a motorodat!

Őszintén mondom,hogy egy kicsit be vagyok szarva,mert szerintem komolyan gondolta amit mondott!
Nagyon faszán összefoglaltad!
És ujra motorra ühetek végre!
Kerek 1 hónap még...
Na jó'van nincs itt senki, le is lépek boltba .
Jó a meglátásod!
'reggelt .
Visszaolvastam az éjjeli termést, itt mindenkinek alvási gondjai vannak?
Úgy tűnik tovább gyűrűzik kawarina és dh végtelen idegtépő története ...
dh-nak nyomonkövethető sajátos udvarlási technikája .
1. Keményen beszólogat kawarinának.
2. Majd mindent megbán, ezzel sebezhetőnek tettetve magát.
3. Megbánásképp 3 tonna szívet és 8L nyálat küld neki.
4. & amikor ráébred, hogy ez nem működik, "tahó paraszt" módjára csak simán "megdugja" .
Na milyen kórképet állítottam fel?
na és még annyit akarok mondani h Boldog néééé...vagy születésnapot kalevvvnak

hepi börzdéj
ha esetleg ismeret a santso-t akkor nála asszem van még hely.ő viszi a foregont is.ha tudod a számát hívd fel.megadnám,de én nem tudom
nem szóltatok neki h ez itt nem a kapuvári... ?
akkor még itt van
csak ha te is ott vagy .
Győrbe ilyenkor sötét van?